Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Indiana Herb Gardens

De Hoosier staat is de thuisbasis van vele kwekerijen en tuinen . Het Midwesten waardering van kruiden is te zien in de verschillende tuinen die gespecialiseerd zijn in deze planten . Kruidentuinen Indiana hebben een rijke geschiedenis en sommige zijn open voor bezoekers . Streamcliff Farm

eigendom van Betty en Gerald Manning , heeft deze tuin is in Betty's familie vier generaties . Het is gelegen tussen Louisville , Cincinnati en Indianapolis . Het omvat de takjes en Takjes Tearoom , waar bezoekers een kruiden lunch of afternoon tea kan hebben . Het is geopend van 1 april tot de herfst, met de tuin geopend van woensdag tot en met zaterdag .
Carolee 's Herb Garden

Deze tuin is in landelijke Blackford County in de buurt van Muncie en is een van de grootste kruid boerderijen in de Midwest . Het omvat 20 thema tuin sites met meer dan 700 soorten kruiden , met nadruk op historische kruiden en ouderwetse bloemen. Ze bieden planten te koop en te houden workshops en andere educatieve evenementen .
Mary Rose Herb Garden

Dick Betz en Rosa Lee Sheard gemaakt deze tuin in 1999. het is strikt biologisch en bevat een holistische retraitecentrum en bed and breakfast inn . Het ontbijt bestaat uit lokale gerechten . Drop-in bezoeken zijn niet toegestaan ​​, maar de tuin is open voor alle retraite deelnemers en gasten die overnachten . Massage therapie , Chinese geneeskunde overleg en ontgiftende voetbaden zijn beschikbaar . Reserveren is noodzakelijk.

Hoe om te groeien Ginger

Aziatische koks prijs gember niet alleen om zijn heerlijke , bolvormige wortels , maar ook voor de jonge , grasachtig stengels. Tenzij je in het heetst van de Verenigde Staten ( USDA zone 10 ) woont , dan moet je op deze aanbesteding kruid groeit in een pot en breng het binnen bij koud weer . Wat je nodig hebt Bypass Snoeischijven Compost Makers Meststoffen Tuin Spades Tuin troffels Planting

Meer dan ooit