Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Herb Garden >> Content

Hoe maak Weeds groeien als kool

Mensen zijn meestal meer geïnteresseerd in het wegwerken van onkruid dan hen te helpen groeien zeer snel . Maar wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat er veel onkruid dat voedzaam en eetbaar zijn of kan worden gebruikt als kruid remedies. Je wilt er wat onkruid groeit sneller als je van plan bent om ze toe te voegen aan uw recepten of kruidengeneesmiddelen kast . Om te helpen onkruid groeit snel, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze worden geplant in ideale omstandigheden . Wat je nodig hebt
zaden van de paardebloem
Plantaardige kunstmest
Compost
Wilde gember planten
Toon meer instructies
Paardebloemen
1

Sow paardebloem zaden in een gebied van de volle zon tijdens de herfst of lente . kopen van 2

Plant de zaden 6 centimeter uit elkaar .
3

toevoegen plantaardige meststoffen en compost aan de bodem om het groeiproces te helpen . Water de paardebloemen om de paar dagen .
4

Oogst de paardebloemen volgroeid . De wortels , bloemen en bladeren kunnen worden ingenomen en zijn een gezonde aanvulling op elke salade mix .
Wild Ginger
5

Transplant wilde gember starter planten om een schaduwrijke plek in de tuin . Kijk voor een gebied waar de grond is vochtig en een beetje zuur. Graaf een gat dat groter is dan de wortels en bedekken met grond en compost .
6

Water de planten wekelijks en voeg kunstmest . Verwachten snelle groei binnen een paar weken.
7

Oogst de wortels door gravende een gat midden van twee planten en verwijderen van een deel van de wortels wanneer de planten volgroeid zijn . Thee gemaakt van de wortels kan helpen verlichten maagpijn en indigestie .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1002004507.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.