Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Gebruikt voor een Knoflook Roaster

Een knoflook koffiebrander is een aarden pot gebruikt om een ​​hele bol knoflook roosteren tot in de perfectie . Typisch, knip je de bovenkant van de lamp , voeg olijfolie en kruiden en leg de knoflook in de brander . Nadat je het hebt achtergelaten in de oven voor een korte periode van tijd , de knoflook is bruin , zacht en smaakvol. Verspreiden

Gebruik de knoflook koffiebrander om geroosterde knoflook te bereiden voor de verspreiding op verschillende voedingsmiddelen. Zodra het volledig is geroosterd , de knoflook zacht en glad, met de consistentie van boter . Als zodanig , kunt u een mes gebruiken om de knoflook op crackers , toast , groenten en alles wat je voelt de knoflook smaak zou aanvullen .
Pizza Toppings

Eenmaal verspreid je hebt met succes gekookt de knoflook in de braadpan , verwijder voorzichtig elke kruidnagel uit de schil en leg het op een pizza voordat het wordt gekookt . Indien gewenst , kunt u de teentjes knoflook halveren of spreid ze op de pizza , maar met behulp van hele kruidnagels geeft een pittige smaak aan elke vorm van pizza .
Sauzen
< br >

Hoewel u vers of in poedervorm knoflook kan aan veel verschillende soorten saus , gepofte knoflook kan verschillende sauzen geven een aangename , geroosterde smaak. Als je het maken van een roomsaus , bijvoorbeeld , voeg geroosterde teentjes knoflook aan de saus tijdens het koken om de smaak van de saus te verbeteren . U kunt ook garnering gerechten van pasta met hele tenen knoflook , een extra snack te geven aan knoflook liefhebbers .
Dips

Als je blokjes gesneden verse knoflook toe te voegen aan een duik het kan af en toe geven de persoon die het eten ervan een scherpe knoflook smaak . Om de intensiteit van de knoflook te dempen in de dip , maar nog steeds de smaak , voeg geroosterde knoflook aan de dip . In plaats van ze in blokjes , kunt u gewoon ze fijn in de dip , omdat ze zachter tijdens het branden . Vlakte mayonaise , bijvoorbeeld , kan worden uitgebreid door het breken van enkele geroosterde knoflook erin .

De geschiedenis van de munt plant

Mint is een veelzijdige , makkelijk te kweken plant die een sterke plaats in de geschiedenis om zijn geneeskrachtige en culinaire toepassingen heeft . Het heeft ook enkele belangrijke culturele betekenis in oude culturen . Tuinders overal mint groeien als bodembedekker en in-home gebruik . Romeinse mythologie Mint maakt zijn eerste verschijning in de geschiedenis als onderdeel van de Romeinse my

Meer dan ooit