Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Herb Garden >> Content

Automatische bewatering voor Paarden

Automatische irrigatie systemen zijn handig voor paardeneigenaren , omdat zij elimineren de noodzaak voor het vervoeren emmers water in stallen of de schuur paard te slepen van de ene kant van de woning aan een gevulde bak aan de andere kant . Dergelijke systemen bieden paarden met een constante bron van zoet water , waardoor het risico van stagnatie van water in de emmers en het verminderen van de kans op besmetting . Soorten waterers

Automatische waterers kan ofwel in een grote paardenbak of als individuele fontein -achtige apparaten in kraampjes en paddocks worden geïnstalleerd . De troggen gewoon vullen als paarden drinken , het onderhouden van een stabiele waterpeil ondanks consumptie. Individuele waterers werken door het navullen als het paard drinkt uit een klein bassin . De neus van het paard duwt tegen de achterkant van het bekken als het drinkt , het signaleren van de waterer om meer water te lopen . Sommige modellen automatisch leeglopen nadat het paard stopt met drinken.
Kenmerken

Kenmerken van automatische irrigatiesystemen kan variëren. De meest elementaire functies omvatten automatische vullingen . Individuen die in koude klimaten kunnen kiezen voor een Waterer die ook verwarmt het water, zodat de bak niet kan bevriezen . Sommige eenheden zijn elektrische en sommige werken handmatig zonder elektriciteit . Velen zijn behandeld om algen te voorkomen dat het opbouwen en bieden zelfreinigende functies op de noodzaak voor het schrobben waterers elimineren .
Problemen

Automatische waterers zijn niet onfeilbaar . Ze kunnen breken , vooral als uw paard heeft de neiging om zijn water emmers of probeert poot om te spelen met de waterer . Ook als uw paard een gezondheidsprobleem en niet goed drinkt , kan je niet kunnen vertellen , tenzij je waterer houdt bij hoeveel water wordt verbruikt . Sommige paarden zullen niet drinken uit een elektrische waterer als ze gevoelig zijn voor elektriciteit .
Cost

Automatische waterers zijn duurder en vergen meer onderhoud dan traditionele slangen en emmers . Waterers typisch kosten tussen de $ 20 tot $ 75 per stuk vanaf 2011 . Ze vereisen ook het installeren van een meer gespecialiseerde watersysteem , vooral als uw schuur heeft slechts een enkele spie voor een slang . Kosten van het ontwikkelen en onderhouden van watersystemen zal afhangen van uw wensen en uw schuur .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1002004498.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.