Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Hoe kan ik een Oil Extract Zorg

Olie -extracten kunnen worden gebruikt voor vele redenen , van de bereiding van voedsel voor natuurlijke genezing. Extracten zijn vaak duur , maar u kunt uw eigen olie -extracten te bereiden met behulp van een eenvoudig proces . Extracten bevatten componenten die gunstig als een olie concentraat , vaak voor het aromatiseren van voedsel zijn . Leer je eigen olie -extracten te maken in plaats van ze te kopen . Wat je nodig hebt
1-4 kopjes gehakte verse of gedroogde kruiden
Olive of druivenpitolie
kaasdoek of fijne zeef
1 quart Mason pot met deksel
middelgrote pan

Toon meer instructies
Cold Infused extract
1

Hak 1 kop verse of gedroogde kruid of plantaardig materiaal dat u wilt uitpakken . Leg de gehakte materiaal in de Mason jar . Kopen van 2

Giet de olie over de gehakte plantmateriaal. Bedek het materiaal met minstens een centimeter van olie , over het algemeen ongeveer 12 gram van de olie voor deze methode van koude infusie .

Afdichting 3 de pot goed .
4

Zet de pot op een warme plaats , bij voorkeur in direct zonlicht . Schud de pot of twee keer per dag om het product te mengen in de olie . Laat de pot zitten voor ongeveer twee weken .
5

Zeef de inhoud van de pot door een fijne zeef of kaasdoek . Giet de olie in een schone, droge pot ; een donkere pot is het beste om het extract te behouden . Bewaren in de koelkast .
Hot Infused Olie
6

Zet 3-4 kopjes gehakte plantmateriaal in een middelgrote pan . Olie toe te voegen aan het plantmateriaal te dekken.
7

langzaam verhogen van de temperatuur van de olie totdat het langzaam maar gestaag borrelen . Sta niet toe dat de temperatuur te hoog oplopen of het plantmateriaal zal branden . Roer regelmatig .
8

Doorgaan deze lage kook kook en roer tot 4 uur of meer . Een minimum van 2 uur zal een slap aftreksel te geven , dus roer langer voor betere resultaten. Wanneer de kruiden worden heldere, hebben ze al hun vochtgehalte overgedragen aan de olie en zijn volledig onttrokken .
9

Zeef de olie en plantaardig materiaal door een fijne zeef of kaasdoek . Laat de olie volledig afkoelen . Giet in donker gekleurde glazen flessen en bewaar in de koelkast.

Hoe om schimmel te voorkomen bij het kweken Tarwegras

Hoe om schimmel te voorkomen bij het kweken tarwegras . Tarwegras is een van de meest gunstige natuurlijke geneesmiddelen , met een aantal interne en externe toepassingen. Als erkenning voor tarwegras toeneemt, zijn meer mensen kiezen ervoor om hun eigen tuin thuis te kweken . Tijdens de groei tarwegras is heel simpel , er is een gemeenschappelijke nog vermijdbare probleem - schimmel . Wat je nodi

Meer dan ooit