Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

De beste Gras voor Central Illinois

Meer dan een dozijn grassoorten bestaan ​​, dus als doorzaaien van een bestaand gazon , het invullen van kale plekken of het starten van een nieuw gazon vanaf nul, moeten Central Illinois bewoners om te begrijpen welke soorten gedijen in hun regio .
Soorten

Kentucky bluegrass , Engels raaigras , en lang en fijn roodzwenkgrassen zijn goed graszoden voor Central Illinois gazons . Deze koel - seizoen grassen tolereren koude temperaturen in de winter en warme zomers . Zaadverpakkingen vaak mengen grassoorten , die zorgt voor een betere weerstand tegen ziekten en een betere aanpassing aan de bodem- en weersomstandigheden .
Voordelen

Deze grassen houden goed bij de juiste onderhoud praktijken zoals maaien , bewateren en bemesten worden gevolgd . Daarnaast is de grassoorten tolereren onvoorspelbare Midwesten weerpatronen , zoals droogte - achtige omstandigheden in de zomer en natte herfst en lente .
Overwegingen

De beste tijd om een ​​nieuw gazon te starten of aan te vullen een vermoeide een is van half augustus tot eind september . De tweede beste tijd is in de lente . Voor het zaaien zaad , mee hoeveel zon het gazon ontvangt , als verschillende grassoorten zijn beschikbaar voor zonnige en zwaar schaduwrijke gebieden . Schaduw - tolerante rassen zijn het beste voor de zones die 2-4 uur zon per dag .
Onderhoud

meeste grassen hebben ongeveer 1 centimeter water per week . Volg de instructies op de zak met zaad voor de beste resultaten . Merk ook op dat onkruidpreventie in Central Illinois is belangrijk ; crabgrass gedijt op dit gebied en kan snel inhalen een gazon als deze niet behandeld .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002043441.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.