Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

How to Get Rid van Onkruid & Reseed een Gazon

Het verwijderen van bestaande onkruid en het verrijken van de kwaliteit van de bodem zijn voorwaarden voor een gezond gazon gras. Hoewel het proces is arbeids-en tijdsintensief , door het verwijderen van alle bestaande onkruid u een betere kans weelderig , groen en gezond om te groeien het graszaad . Onkruid zijn schadelijk , invasieve en ongewenste planten die concurreren met gras en andere vegetatie voor bodemvocht en nutriënten , waardoor ze verwilderde en zwak. Dood het onkruid met een onkruidverdelger of herbicide voordat reseeding het gazon. Wat je
Meetlint
Beschermende kleding
Gezichtsmasker nodig
Glyfosaatherbicide
Tank spuit
Rake
Tarp
Rototiller of shovel
Bodemonderzoek kit
kalk of zwavel
Organic compost
Fosfor - hoog meststof
Emmer
Graszaaden
Tuinslang
Organische mulch
Toon meer instructies
< Br> 1

Vermenigvuldig de lengte en breedte van het gazon besmet met onkruid voor het gebied vierkante voet bepalen . Neem de metingen van de langste en breedste punten in het gebied . Idealiter , u heeft 1 gallon commerciële onkruidverdelger voor elke 250 - tot 300 vierkante meter oppervlakte het kopen van 2

Draag een shirt met lange mouwen , vol broek , lange laarzen , tuinieren handschoenen en een gezicht . maskeren voorafgaand aan de behandeling van de onkruidverdelger om directe blootstelling te voorkomen . Lees de aanwijzingen op het etiket om te bepalen of water mengen met de geconcentreerde herbicide glyfosaat of giet het direct in de tank spuit . Afhankelijk van de formulering , sommige herbiciden zijn in geconcentreerde vorm , terwijl anderen worden verkocht als verdund herbiciden .

3 Richt het mondstuk van de tank spuit via onkruid in uw gazon en beginnen spuiten het herbicide over hen . Buig lichtjes om een ​​goed contact met elkaar wiet plant te behouden en te zorgen voor een volledige dekking . Start van de ene hoek van uw gazon en werk je weg naar de andere hoek .
4

Inspecteer het onkruid na vier dagen op tekenen van bruinen . Rake dood onkruid , of herhalen toepassing op hardnekkige wiet planten. De meeste herbiciden volledig onkruid doden in twee tot vier weken . Verzamel dode onkruid in een zeil en afvoeren .
5

Till de grond met een schop of rototiller tot een diepte van 8 centimeter . Test de bodem met een eigen bodem test kit om de pH- waarde te bepalen . De meeste grassen gedijen in een pH tussen 5.8 en 7.0 . Zwavel toevoegen aan bestaande pH , of limoen verlagen om de waarde te verhogen .
6

Voeg gelijke hoeveelheden organische compost aan fosfor -rijke meststof in een emmer en meng goed. Verspreid 3 centimeter van het mengsel over de bodem en meng goed met een schop om het te werken inch
7

Spreid uw gewenste graszaad door hand voor een klein gebied of gebruik een mechanische zaaimachine als voor een groot gebied . Je moet 2-1/2 tot £ 3 . zaad voor elke 500 vierkante meter ruimte. Werken aan een gelijkmatige verdeling te voorkomen dat overbevolking het zaad .
8

Hark de zaden zodat ze gaan 1/4-inch diep in de bodem. Water de pas geplante zaadjes voorzichtig met een tuinslang , en verspreiden een 2 -inch dikke laag organisch mulch over hen totdat ze ontkiemen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002043361.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.