Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Growing Grass >>

De beste tijd van het jaar voor Lay St. Augustine Sod

St. Augustine zode is grof geweven, warm - seizoen gras. Afhankelijk van waar je woont, kan het mogelijk zijn om St. Augustine zode hele jaar lag . Echter, de meeste deskundigen het erover eens de beste tijd van het jaar om nieuwe zode leggen is het voorjaar . Sod Voorbereiding

Verwijder eventuele bestaande gras , onkruid en stenen uit uw gazon . Als u een herbicide gebruiken , selecteert u er een die geen schadelijke residu zal verlaten . Tot en hark de bestaande bodem glad en vlak . Onmiddellijk voor het leggen van graszoden , genieten van de bodem .
Sod Oprichting

Geef regelmatig korte gietbeurten , een paar keer per dag voor de eerste week na het leggen van nieuwe graszoden . Geleidelijk verminderen van de frequentie tegelijk de duur van water voor de komende drie weken . De zode zal volledig worden vastgesteld na ongeveer een maand.
Tijd van het jaar

De tijd van het jaar u besluit om zode leggen zal het gemak van het planten van invloed evenals het gras op de lange termijn overlevingskans. Tijdens de zomermaanden , de kansen van de zode opdrogen veel groter tijdens het planten . Plotselinge vorst tijdens de koude wintermaanden kan gemakkelijk nieuwe zode beschadigen. Koud weer extremen en een gebrek aan consistente regen maken de winter het minst wenselijke tijd van het jaar naar St. Augustine zode leggen . Lente , aan de andere kant , die wordt gevolgd door de zomer regen en een langere periode van warm weer , is de beste tijd van het jaar om St. Augustine zode te planten .

Stappen voor Growing Grass

Groeiend gras niet een moeilijk proces . Hoewel de feitelijke handeling van het kweken van het gras eenvoudige stappen vereist , een beetje van het onderzoek is nodig om te begrijpen wat de specifieke behoeften zijn van het soort gras dat u wilt groeien in uw tuin . Sommige grassoorten voorkeur weersomstandigheden die niet aanwezig in uw omgeving kan zijn , terwijl anderen perfect voor de voorwaar

Meer dan ooit