Huis Tuin

Huis Tuin

De beste graszaad te planten in de volle zon Yards

Een van de belangrijkste overwegingen bij de keuze van een verscheidenheid van gras voor een gazon is haar eisen zonlicht. Hoewel de meeste grassen tolereren tenminste enige schaduw , sommige absoluut beter groeien bij blootstelling aan een geheel getal van zon. Deze omvatten grassen van zowel de warme - en koude - seizoen verscheidenheid , waardoor het mogelijk is om de juiste soort van gras , ongeacht vinden waar je woont in het land . Engels raaigras

Engels raaigras is een koud - seizoen gras die gedijt in een gazon dat een volledige bedrag van de zon ontvangt . Een van de snellere groeiende grassen die kunnen ontkiemen in minder dan twee weken , Engels raaigras heeft een fijne textuur en groentinten die zorgen voor een mooi gazon. Het wordt ook gebruikt om een ​​groene kleur op een gazon te verstrekken wanneer de bestaande warm-weer gras slapende gaat voor de winter . De Engels raaigras sterft dan in de daaropvolgende zomer hitte . Engels raaigras is duurzaam met de mogelijkheid om veel voetverkeer verwerken . Het biedt ook een snelle bodembedekker, en is goed voor gebieden met hellingen en heuvels .
Bermuda

Bermuda is een warm-weer gras dat gedijt in hoog vuur en vol zon. Het niet goed doen in gebieden met schaduw. Makkelijker te bepalen uit zaad , Bermuda gras is goed tegen de droogte , omdat zijn diepe wortels putten water van onder het grondoppervlak. Het is ook zeer duurzaam , waardoor het op grote schaal gebruikt op sportvelden , gazons en golfbanen in de zuidelijke staten . Bij warm - weer delen van het land , blijft het hele jaar door groen . Bermuda is een agressieve gras en andere grassen inhalen in het gebied. Zijn diepe wortels maken het ook moeilijk te verwijderen zodra deze is vastgesteld . De Amerikaanse gazons website beschrijft het als een van de Zuid favoriete grassen.
Centipede

Hoewel duizendpoot heeft de mogelijkheid om wat schaduw verdragen , verkiest en bloeit in gazons die volle zon ontvangt . Duizendpoot is een warm-weer gras vaak te vinden in de kustgebieden in de zuidelijke staten vanwege zijn vermogen om goed te doen in de bodem die zand bevat en en heeft tal van drainage . Het heeft een donker groene kleur die zorgt voor een aantrekkelijk gazon. Een ander pluspunt is dat duizendpoot veel niet vereist in de manier van onderhoud , inclusief het aanbrengen van mest of regelmatig water . Centipede gedijt in hoog vuur. De dikke turf maakt het duurzaam en goed in verstikking uit onkruid. Dit gras verspreidt zich ook naar andere delen van het gazon snel .
Creeping Bentgrass

Kruipend struisgras is een ander koel - seizoen gras dat in zal leven deels schaduwrijke gebieden, maar groeit veel beter onder de volle zon. Hoewel het vaak te vinden op putting greens van golfbanen en gras tennisbanen , wordt het ook gebruikt als een grasveld . Het doet goed in koele en vochtige gebieden . Kruipend bentgrass tolereert ook lage temperaturen , hoewel het zijn felle groene kleur in de herfst zal verliezen . Dit gras heeft een fijne structuur en verspreidt zich door uitlopers . Het moet in gebieden met vocht vanwege de ondiepe wortels . Kruipend bentgrass vergt veel onderhoud. Het moet frequent maaien , besproeien , beluchten en verticuteren . Voor een gazon met kruipend struisgras haar best uitzien, het moet ook veel kunstmest.
Zoysia

Net als veel warm-weer grassen , zoysia tolereert althans wat schaduw . Aan de kant is het best gedijt wanneer het zich in een tuin die de volle zon ontvangt . Zoysia is meer koud dan de meeste nauwelijks warm - seizoen grassen, maar ook kan de hoge temperaturen in het zuiden af te handelen. In koelere gebieden is het een van de eerste van de warm-weer grassen groen wordt na het nemen op een rietje bruine kleur in zijn slaaptoestand in de wintermaanden . Zoysia is agressief . Het verstikt onkruid en inhaalt andere grassen in de omgeving . Het is duurzaam met de mogelijkheid om veel voetverkeer verwerken . Het feit dat het groeit langzaam betekent dat het niet veel maaien moet .
Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass is een van de minste schaduw tolerant ten opzichte van de koude - seizoen grassen en is een goede keuze voor een grasveld dat volle zon ontvangt . Zijn donkergroene kleur en weelderige textuur maken het een zeer aantrekkelijk gazon gras. Vaak gebruikt in combinatie met andere grassen - vooral Engels raaigras - het overleeft extreme koude of warme omstandigheden door te gaan slapende . Hoewel het groeit het beste onder een volle zon , is het niet zo goed doen in gebieden die hoge temperaturen hebben of zijn gevoelig voor droogte . Kentucky bluegrass kan worden vastgesteld op basis van zowel pootaardappelen als zode . Het heeft een matige tolerantie voor zwaar verkeer .

Hoe werkt Zout Affect Grass

? Zout in de juiste dosering is een cruciaal element voor de voeding gras om gezond te blijven . Te veel zout , maar resulteert in een aandoening genaamd branden , waardoor de stelen te verdorren en sterven . Afhankelijk van de zouttolerantie van de grassoorten in kwestie , zou het branden enkele jaren duren of het kan snel gebeuren , in de loop van een paar weken of maanden . Grass blootstelling

Meer dan ooit