Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Growing Grass >>

Hoe veel te Water Nieuw sodded Centipede Grass

? Terwijl alle gras kan kijken en voelen hetzelfde voor het ongeoefende persoon , elke soort gras heeft aparte ideale groeiomstandigheden waarin het zal gedijen . Centipede gras vergt weinig onderhoud in vergelijking met andere grassen ; eenmaal tot stand is zelden vereist zware drenken , tenzij de temperatuur hoog of regenval is laag . Echter, wanneer u voor het eerst lag duizendpoot graszode , moet u het op grote schaal water . Voorbereiding

Proper bodem voorbereiding impliceert starter meststoffen en bodemverbeteraars zoals kalk om de zuurgraad in evenwicht in het gebied. U moet echter ook de nu kale grond met een beetje water voor te bereiden voor de wortels van de zode is . Water het hele gebied dat u van plan bent om zode met ¼ tot ½ centimeter water de nacht voordat u van plan om de zode te leggen . De meting hoeft niet perfect te zijn . Het doel is om de grond zelf om genoeg water te absorberen , zodat het vochtig , waardoor de wortels van de zode om gemakkelijker binnen te dringen en om wat vocht hebben tot je alle gestelde stukken .
Watering Na Sodding

zodra u klaar bent met het leggen van alle van de zode stukken , irrigeren de duizendpoot gras met 1 centimeter water . Vanaf dat moment , voor de komende 10 tot 14 dagen , check het gevoel van de duizendpoot gras twee tot drie keer per dag . Anytime de top 1 centimeter van de bodem voelt droog aanvoelt , moet je genoeg water toepassen om grondig te genieten dat inch . Zodra de zode is geworteld , gelden ¼ centimeter water om de drie dagen voor negen dagen , gevolgd door ½ centimeter water om de vijf dagen voor 10 dagen. Dit zal de groeiperiode van de wortels uit te breiden , zorg ervoor dat ze tot diep in de bodem.
Tekenen van uitdroging

Observeer uw duizendpoot gras zowel direct na sodding en zodra het gras is opgericht voor tekenen de zode wordt uitdrogen. Droog gras zal op een donkerder blauw of grijs glans in plaats van de gebruikelijke licht groen van de duizendpoot gras nemen . De grassprieten zal vaak verwelken , vouwen of krullen op zichzelf wanneer ze niet krijgen genoeg water . Tenslotte zal je voetafdrukken in een droge gazon ziet nadat je lopen over het ; een goed bewaterd grasveld zal onmiddellijk terug te stuiteren , dus voetafdrukken niet zal opdagen .
Watering Tips

Zodra de zode wordt opgesteld, moet 1 centimeter water nodig iedere week tijdens het groeiseizoen , vanaf de vroege lente tot de vroege herfst. Het werkelijke bedrag van irrigatie u hoeft te doen is afhankelijk van de neerslag , temperatuur en wind in uw omgeving. De beste tijd om nieuwe zode Water is in de ochtend , zodat al het water om goed te genieten in voor de koelere temperaturen 's nachts , waardoor het risico van schimmel of ziekte instelling in de vochtige grond.
< br >

Wat voor soort graszaad te planten in de herfst

Cool seizoen graszaad ontkiemt en verspreidt zich beter in de herfst , volgens de Universiteit van Missouri . Er zijn drie belangrijke soorten van koele seizoen gras dat tuinders kunnen zaaien in hun gazons : zwenkgras , rogge grassen en bluegrasses . Het planten van deze grassoorten te vroeg kan leiden tot dunner of dode gazons . Deze grassoorten kunnen niet tolereren hete zomer temperaturen en u

Meer dan ooit