Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik mijn gazon zuurder

De pH-waarde van de bodem is de maat van de zuurgraad van de bodem . Als de bodem in uw gazon te zuur of te alkalisch , vermindert u de kans op het kweken van gezonde gras. Zodra u hebt vastgesteld dat de pH -niveau moet worden verminderd , kunt u snel aan te passen met een simpele zwavel toepassing . Zwavel toegepast op het gazon wordt de pH verlagen en de zuurgraad van de bodem . Wat je nodig hebt
Drop spreader
zwavelpoeder
Toon meer instructies
1

Vind de " Drop strooier " instellingen op de instructies voor het gazon zwavel . Deze zijn meestal op de achterkant van het pakket , en zal u om uw strooier te passen aan een bepaald aantal. Kopen van 2

Stel de knop op uw drop spreader om het aantal passen volgens de instructies op de verdeling instellingen van de zwavel . Dit zorgt ervoor dat de zwavel goed wordt verspreid om te voorkomen dat te snel verhogen van de zuurtegraad van de bodem .
3

Giet de helft van de zak van zwavel in de drop spreader , en verplaats de strooier op een hoek van uw gazon. Wanneer de strooier loopt uit zwavel , giet de andere helft . Met behulp van de helft van de zak op een moment maakt het makkelijker om de strooier te bedienen .
4

Schakel de spreider zo laat het de zwavel , en onmiddellijk beginnen te lopen rond de omtrek van uw gazon . Houd een gestage stapvoets voor de meest gelijkmatige verdeling .
5

Schakel de spreider als je eenmaal hebt terug naar uw vertrekpunt .
6

Verplaats de strooier aan een uiteinde van het gazon , en zet het parallel aan de eerste pass. Schakel de spreider , en maak een rechte pas over naar de andere kant van het grasveld .
7

Schakel de spreider als je het omdraait , gaan dan weer uit en maak een pas naast je eerste in de tegenovergestelde richting . Ga verder verspreiden van de zwavel in aangrenzende passeert totdat u het gazon hebben gedekt .

De kortste Growing Grass

Bentgrass , de specialiteit gras gebruikt voor putting greens , jeu de boules en gazon tennisbanen , is een zeer korte gras dat een dikke fluweelachtige mat vormt . Het gedijt in de koele , vochtige klimaten te vinden in de noordelijke Amerikaanse Hoewel bentgrass presteert het best met blootstelling aan volle zon , maar verdraagt ​​wat schaduw . Bentgrass ( Agrostis ) is een groot geslacht omvat

Meer dan ooit