Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

? Kunt u Plant Gras in de Zomer

Gras kan worden geplant in de zomer ; echter het risico tuinders het risico van verlies zaailingen droogte en hitte. Om graszaad kieming en spreiding te bereiken, moeten tuinders speciale zorg en planten voorzien onmiddellijk na de voorbereiding van de bodem of planten hun gras een andere tijd van het jaar . Voorbereiding van de bodem

Weeds vormen een groot probleem voor gazons in de zomer . Kale grond of dunner gazons die nog niet zijn uitgezaaid hebben over het algemeen een hoge bevolkingsdichtheid van onkruid . Onkruid concurreren met gras zaailingen voor voedingsstoffen in de bodem , lucht en zonlicht . Tuinders moeten al het onkruid in het gazon voor het zaaien te verwijderen . Zodra het onkruid zijn verwijderd , moeten tuinders onmiddellijk bereiden hun gazons voor het planten en zaaien het gazon voordat een nieuw onkruid opduiken . Open bodem gebieden wordt voorbereid voor het zaaien open het gazon voor onkruidgroei .
Seeding

Zaden gemakkelijk opdrogen op uitgedroogde bodem . Gedroogd gras zaden niet zullen ontkiemen . Tuinders moet de grond vochtig te houden vóór , tijdens en na het uitzaaien . Mulchen het gras zaden met een dun laagje veenmos zal ook helpen voorkomen dat de graszaden uitdroogt. Spreid een 1/8- tot 1/4-inch laag over de zaden. Tuinarchitect Roger Cook van " This Old House" beveelt veenmos want het houdt het vocht beter dan andere mulch zoals compost . Breng de mulch en water het gazon .
Houd de grond vochtig

Water graszaad met een langzame afgifte van water . Geef de zaden genoeg water dat het 6-8 centimeter diep bereikt ; water het gazon en graven 6-8 centimeter te controleren . Geef uw gazon water een paar keer per dag totdat zaailingen zijn ontstaan ​​, dat duurt ongeveer een week . Loop naar het gazon en voel de bodem . Solliciteer water elke keer dat de bovenkant van de grond droog is .
Watering

Verminder de hoeveelheid water toegepast als zaailingen ontstaan ​​. Als je te veel water, dan kunt u ervoor zorgen dat de zaailingen te rotten . Omdat de zomerse hitte veroorzaakt gras stress, alle andere factoren, zoals voetgangers te verminderen , kan dat het gras nog meer stress veroorzaken . Blijf van het gazon gedurende ten minste twee weken , zodat het gras sterk wortelstelsel kan groeien . Wacht tot het gras tot 3 centimeter lang groeien voordat het maaien .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002043031.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.