Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Tall Grassen

Tall grassen , of siergrassen , zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes , texturen en kleuren . Ze kunnen worden gebruikt in borders interest en kleur aan een ruimte , vooral in herfst en winter . Hoge grassen niet vereisen veel onderhoud en ze beter in slechte bodemgesteldheid dan een heleboel andere soorten planten groeien . Ze variëren van 6 inch tot 15 meter hoog , en alle siergrassen produceren bloemen , volgens de Universiteit van Missouri Extension . Japans Zilver Gras
p Er zijn verschillende soorten Japanse zilver gras en het is een van de meest gebruikte typen siergras . Dit soort gras groeit in strakke groepjes en bereikt een hoogte van 3 tot 6 meter . Van eind augustus tot de vorst , kunnen Japanse Zilveren gras rood , roze of witte bloemen produceren . Het kan gebruikt worden als een scherm of andere planten accentueren . Het groeit het best in een vochtige omgeving in de volle zon.
Big Bluestem /Little Bluestem

Big bluestem is een spreiding siergras dat een gebied dat zeer snel kan dekken. Weinig bluestem bereikt een hoogte van 2 tot 3 voet , terwijl grote bluestem kan groeien tot 3 meter . Dit is een staande gras die bloeit in augustus of september . Eenmaal gevestigd , kan het overleven in een hete , droge omgeving , maar in eerste instantie het doet best in de volle zon met veel vocht .
Veer Zegge

veer riet gras is een opzichtige gras dat is een populaire keuze . Het heeft een tarwe - achtige look en groeit rechtop klonten bereiken van een hoogte van 3 tot 5 meter . Bloemaren verschijnen rond juni en zijn eerst groen , en zet ze bruin en blijven tot de winter . Deze grassoort groeit goed in een verscheidenheid van aandoeningen en wordt vaak gebruikt in de buurt van waterpartijen .
Switchgrass

Switchgrass kan een hoogte van 7 meter bereiken en wordt vaak gekozen voor de hoogte. Het kan gebruikt worden als een scherm of achtergrond plant en kan een onderdak voor vogels . Switchgrass groeit het beste in de volle zon en produceert grote , delicate bloemen tussen juli en september .
Indiase Gras

Indiase gras is een hoog gras afkomstig uit de prairie die kan groeien zo hoog als 6 voet . Hij bloeit in de nazomer en verdraagt ​​zowel hitte en droogte , maar doet schaduw niet goed verdraagt ​​. Er zijn een verscheidenheid van kleuren van de Indiase , gras, loof , met inbegrip van die gele , dan gebrande oranje in de herfst .

Grasrassen

U moet een aantal zaken te overwegen bij de beslissing welke verscheidenheid van turf gras te planten . Wat zal het gras worden gebruikt? Wat voor soort grond heb je? Hoeveel onderhoud zal u ? Hoe snel heb je nodig de grasmat om bruikbaar te zijn ? Werkt u in een koele en warme seizoenen klimaat woont ? Als je eenmaal weet de antwoorden op deze vragen , kunt u beslissen welke verscheidenheid van t

Meer dan ooit