Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

Zal Wasmiddel Kill Grass

? Gras gedijt onder bijzondere omstandigheden , en schijnbaar onschuldige omstandigheden kan het te doden . Een stof als wasmiddel, terwijl veilig voor uw kleding, kan het einde van uw goed onderhouden gazon betekenen . Of je wasmiddel geknoeid of het gebruiken als een insecticide , wees dan voorzichtig om te voorkomen dat het doden van uw gras. Veiligheid voor Gras

Hoewel zepen zijn niet inherent schadelijk voor gras , wasmiddel bevat specifiek ingrediënten die schade gras , maar niet noodzakelijk doden. Bij gebruik wasmiddel als onderdeel van een insecticide spuiten , verdunnen zwaar water . De universiteit van Rhode Island adviseert een verdunning van niet meer dan 3 procent wasmiddel, of iets minder dan 2 el . wasmiddel voor elke liter water .
Water

Volgens de American Rhododendron Society , water is een effectieve insecticide zonder de schadelijke effecten van wasmiddel . - Water planten onder stress zijn vaak gevoeliger voor insecten en spint en bladluizen kan in toom met regelmatig water worden gehouden. Water uw gazon voordat je probeert andere methoden .
Voorkomen van schade

Water kan ook de schadelijke effecten van wasmiddel te stoppen . Net als inweken gras met water lost schadelijke zouten , het verdunt ook wasmiddel en verspreidt het in het gebied . Week de gras met 1 liter water voor elke 1/2 kopje wasmiddel dat u schatten je gemorst . Dit levert een 3 - procent verdunning van wasmiddel, die veilig is voor gras.
Killing Grass Naturally

Wilt u gras te doden, gebruik zout in plaats van wasmiddel . In tegenstelling tot wasmiddel, zout is zeker om gras in plaats van te doden beschadigen. Bedek de ongewenste gras met zout om het uit te drogen en beroven van voedingsstoffen. Witheid in de bodem is een teken het zout werkt .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002042789.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.