Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

Unruh Grassen

Unruh Turf Farm is gelegen in het noordoosten van Texas , in de stad van Honey Grove . Het verkoopt graszode en takjes en is gespecialiseerd in twee varianten : Viering en Tif - 419 , beide bermudagrass rassen. Viering bermudagrass is blauw - groen van kleur , droogte en koude tolerant , en is meer schaduw tolerant dan andere bermuda variëteiten . Tif - 419 , die geen zaad produceren , is een hybride bermudagrass die is ontwikkeld voor gebruik in gebieden met veel verkeer , zoals golf fairways en sportvelden . Het is ook goed geschikt voor het woonlandschap . Elk type Unruh gras is gemakkelijk te verzorgen . Water

Zowel Unruh Celebration en Tif - 419 zijn droogte - tolerant graszoden . Tijdens periodes van lage tot geen neerslag , van toepassing 1 centimeter water per week . Is het gras lijkt te verwelken tijdens warme perioden , het water tot een diepte van 6 cm . Als u een soaker slang gebruiken kan tot vijf uur om de juiste hoeveelheid water toe te passen . Gebruik een schroevendraaier gestoken in de bodem te bepalen of u het gazon voldoende water hebt gegeven .
Mow

Een cirkelmaaier is ideaal voor het snijden van zowel Celebration en Tif - 419 omdat het maait zonder scalperen . Maaien voor de eerste keer in het voorjaar direct na groen omhoog . Viering worden gemaaid tot 1/2 inch en Tif - 49 tot een hoogte van 2 1/2 tot 3 inch . Dit is aanzienlijk hoger dan aanbevolen voor andere bermudagrass rassen , maar er wordt gesuggereerd door turf specialisten van de Universiteit van Georgia . Tijdens het hoogtepunt van het seizoen kan het nodig zijn om de drie tot zeven dagen te maaien . Tijdens koeler weer , maaien om de 10 tot 14 dagen .
Bemesten

Beide soorten turf gebruiken maar weinig meststoffen in vergelijking met andere warme seizoen grassen . Alle bermudagrass rassen hebben de neiging om dun verloop van tijd , als gevolg van afnemende fosfor en kalium niveaus . Handhaven van een dikke gazon met behulp van 5-10-30 kunstmest , op £ 10 . per vierkante meter , net na groen in het voorjaar . Opnieuw toe te passen dezelfde meststof vier weken vóór de eerste vorst . Altijd water na bemesten .
Insecten

Van de twee soorten turf gras , Tif - 491 is de meer ziekte en bestand tegen ongedierte . Omdat het produceert zo'n dichte stand is het bestand tegen onkruid ook. De grootste plaag probleem dat je kunt hebben is zode webworm . Deze kleine rupsen zijn het meest zichtbaar in het voorjaar wanneer ze achter dode stukken gras te verlaten . Ze worden actiever en de schade wordt ernstiger als het weer opwarmt naar het midden van de zomer. Zorg ervoor dat het gazon krijgt veel water en gebruik een insecticide , die voor gebruik op de zode webworm , om plagen te beheersen . Unruh Turf Farms beveelt - permethrine gebaseerde producten .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002042736.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.