Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

Hoeveel Zon Doet Bermudagrass nodig

? Hoewel inheems in Zuid- Azië , Amerikanen noemen de grasmat soort in het geslacht Cynodon " Bermudagrass ", omdat het eerst werd geïntroduceerd van Bermuda in de 18e eeuw . Een warm - seizoen gras dat werd een uitstekende slijtvastheid , wordt Bermudagrass vaak gebruikt op sportvelden over het Zuiden . Bermudagrass is niet overdreven koud - tolerant , en is geschikt om alleen te gebruiken waar temperaturen in de winter nooit of slechts kort 10 graden Fahrenheit . Dit correleert met Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 7 en warmer .
Soorten

De oorspronkelijke Bermudagrass gebracht in de Verenigde Staten was soorten Cynodon dactylon , die vandaag wordt aangeduid als gemeenschappelijke Bermudagrass . In de 20e eeuw , tuinbouwers uitgebreid onderzoek en veredeling van hybride Bermudagrass cultivars te creëren voor diverse betere kwaliteiten . Gemeenschappelijke Bermudagrass gazons kan worden gestart vanuit zaad , stekkers of zode , maar hybride types worden niet geproduceerd uit zaad - alleen stekkers of zode . Gemeenschappelijke Bermudagrass is iets minder tolerant schaduw vergeleken met de vele verschillende moderne hybride Bermudagrass cultivars - zoals Tifway , Tifgreen en Santa Ana - . In de Verenigde Staten
Light Eisen
< br >

Bermudagrass , zowel de gemeenschappelijke en hybride soorten , groeit het best in veel direct zonlicht . Van het warme seizoen gazon grassen het meest gebruikt in de Verenigde Staten , Bermudagrass is de minst tolerante schaduw vergeleken met zoysia en St. Augustine grassen , volgens de University of California , Davis . De hele dag zon blootstellingen zijn best . Als Bermuda gras is gearceerd voor meer dan 40 procent van de uren daglicht , zijn bladeren , wortelstokken en stolon stengels afname in omvang en vitaliteit . Met andere woorden, als de dag is 12 uur lang , niet minder dan 8 uur direct zonlicht nodig .
Light Duur

Voortdurende blootstelling aan de zon stralen is beter dan gevlekt of verschuiven zonlicht over de dag voor Bermudagrass gazons . Niet alleen zonlicht trekker fotosynthese in de bladeren om de groei brandstof , de warmte van de zon verwarmt de bodem en lucht , waardoor de groei te verhogen en handhaaft de beste groene pigmentatie . Bij de teelt in schaduwrijke , koelere plaatsen , Bermudagrass gazons dun in dichtheid , verhoging van het bedrag van de blootgelegde grond waar wiet zaden ontkiemen en verder afnemen integriteit van het gazon .
Culturele Insight
< p> Terwijl liefdevolle van zonnige tuin locaties , Bermudagrass gazons ervaring verminderde gezondheid en kracht bij het onherbergzame groeiomstandigheden voordoen. Naast de haperende te veel schaduw, nat of langzaam - drainerende bodem kan leiden tot wortelrot en andere schimmelziekten . Volle zon verwarmt en droogt de bodem sneller om de risico's van schimmel problemen veroorzaakt door natte bladeren of verzadigd wortels verminderen . Zandgronden afvoer sneller dan kleigronden . Maai Bermudagrass op een hoogte van 1 tot 2 cm . Snijden te laag , vooral bij weinig licht omstandigheden , verwijdert de bladeren die voedsel voor groei . In licht beschaduwde gebieden , maaien 1-1/2 tot 2 centimeter lang in de zomer , terwijl de volle zon gebieden van het gazon kan verwerken in de 1 wordt gesneden - om 1-1/2-inch bereik
.

From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002042716.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.