Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

Wat zijn Green Grubs

? Groen larven zijn de larven van de groene juni kevers . Gazons besmet met groene rupsen ontvangen ernstige schade . Het is belangrijk voor u om schade door deze gazon plagen herkennen en zorgen voor de juiste zorg voor uw gazon gras. Onbehandeld, groene larven hebben de mogelijkheid om turf verminken en doden van grote delen van het gras . Groene rupsen

Green juni kevers overwinteren in gazons en komen in het voorjaar . Deze plagen liever hun eieren te leggen in een vochtige, vruchtbare grond . Vrouwelijke groene juni kevers graven gaten in de bodem en leggen tot 30 eieren. Nadat de eitjes in 10 tot 15 dagen , larven voeden zich gedurende de nacht op gras , wortels en organische stof . Als de winter komt voor groene juni kevers groeien tot volwassenen , larven graven in de grond om de winter door te brengen .
Schade

Grubs tunnel door de eerste 4 centimeter van de bovengrond . Hun tunneling los bodem en riet . U kunt kleine terpen zien in uw gazon te wijten aan tunneling gewoonten groene rupsen ' . Terpen zijn over het algemeen 2 tot 3 centimeter in diameter. Bij een nader onderzoek , kan u openingen in de tunnel te zien . - Water benadrukt gazons gemakkelijk afsterven van de schade , vooral als het gras kort wordt gehouden. Bovendien tunnels verpesten de uniforme structuur van het gazon . Voor het aanbrengen van een pesticide op het gazon , voeren een groene rups test om te controleren dat ze de oorzaak zijn van de schade .
Testen en Culturele controle

Green larven zijn niet de enige insecten terpen maken . Terpen gehele gazon kan worden veroorzaakt door wormen . Om uw gazon te testen , knip een vierkante voet stuk turf die is 2 tot 3 centimeter dik. Onderzoeken van de bodem en het gras messen voor groene larven . Gebruik zowel culturele en chemische behandeling om groene larven te behandelen. Employ culturele controle methoden om hun schade te bestrijden door doorzaaien dunne gebieden . Ook , hef uw maaien hoogte tot 3 centimeter te helpen gras bladen herstellen van hun schade .
Culturele controle

Verdun een pesticide dat carbaryl bevat aan de werf met een snelheid van 3 oz . per 1000 vierkante meter . Breng de pesticide ergens tussen de late zomer en vroege herfst of van augustus tot oktober. Achterhouden water na de behandeling , als het water op sommige plekken te alkalisch zijn. Carbaryl verliest zijn effectiviteit bij besproeid met water dat een hoge pH heeft . Rakelen dode groene juni kever larven als ze sterven uit over het gazon. Opnieuw de spray in het voorjaar .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002004431.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.