Huis Tuin

Huis Tuin

De voordelen van Siergrassen

In tegenstelling tot traditionele gazon grassen , siergrassen worden gebruikt in het modelleren alleen vanwege hun aantrekkelijke uiterlijk. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, dus ze komen in verschillende maten , vormen, kleuren en texturen . Als u herinrichten van uw landschap , wilt u misschien overwegen om een ​​aantal siergrassen om uw gazon . Deze grassen hebben vele voordelen ten opzichte van traditionele landschapsarchitectuur planten en grassen , en zijn ideaal voor het toevoegen van een wilde , natuurlijke uitstraling aan uw landschap . Weinig onderhoud

Een van de belangrijkste voordelen die grassen sier hebben ten opzichte van andere landscaping planten is dat ze zeer weinig onderhoud . Je moet ze behandelen met een aantal starter meststof bij het planten van hen, maar daarna hoeft u alleen siergrassen bevruchten als ze vertonen tekenen van een slechte gezondheid, zoals het niet bereiken van volledige hoogte of met een bruine of gele kleur . Omdat ze zulke diepe wortels , siergrassen vergen doorgaans minder water geven dan gazon gras ook. Snoeien is niet nodig , maar je moet bezuinigen siergrassen op jaarbasis te helpen bevorderen van nieuwe groei en voorkomen dat ze verduistert andere delen van uw landschap . Zij ervaren weinig ziekte of insect problemen , zodat ze meestal geen behandeling nodig ook .
Hele jaar door planten

Een ander voordeel van het gebruik van siergrassen voor uw gazon is dat ze bieden visuele rente voor uw landschap het hele jaar door . In tegenstelling tot bloeiende planten die slechts in bepaalde seizoenen bloeien , de grassen bieden kleur en textuur in alle vier seizoenen. Sommige soorten siergras kan gedijen in de lente , zomer en herfst , als ze vertonen kleurrijke bladeren of hun hoofd bloem , maar vanwege hun lengte, kunnen ze helpen versieren een tuin in de winter ook, met hun messen gluren door de sneeuw .
landscape Design Veelzijdigheid

Omdat er zo veel soorten siergrassen , is er een verscheidenheid van ontwerp mogelijkheden als je ze op te nemen in uw landschap . De soorten variëren in grootte , dus je kunt kortere grassen voor fundamentele aanplant en hogere soorten als haag of scherm planten kiezen . U vindt er ook siergrassen in verschillende vormen en texturen , zodat u kunt combineren verschillende rassen dimensie toe te voegen aan uw landschap . Ze variëren in kleur , zodat u kunt kiezen voor grassen in verschillende tinten groen en blauw . Je kunt er zelfs siergrassen in paars en rood. Voor extra flair , overweeg dan het planten van soorten met bloempjes , zoals fontein gras of Japanse meisjesnaam gras.
Beweging en geluid

Siergrassen bieden niet alleen kleur , hoogte en textuur aan uw landschap , maar rustgevende beweging en geluid . Bij het ophalen van de wind , lange messen het gras ' zwaaien sierlijk als onderdeel van uw landschap . Ze een ruisend geluid dat een fluistering heeft maken ook of zucht - achtige kwaliteit , die zeer rustgevend kan zijn. Als gevolg hiervan kan siergrassen een ideale optie als u een Zen- of meditatie tuin voor uw tuin .

Kunt u Overwater New Grass Seed

? Watering is een van de essentiële taken voor het kweken van een nieuw gazon , of repareren van een bestaande , problematische gazon, met graszaad . Het is echter mogelijk om de nieuwe zaad en groeiende gazon beschadigen met grote hoeveelheden water of onjuiste watering technieken . Het begrijpen van de beste en meest efficiënte manieren om graszaad te irrigeren is de sleutel tot het kweken van e

Meer dan ooit