Huis Tuin

Huis Tuin

Bladblazer Wetten

Voor sommige huiseigenaren , bladblazers zijn de meest efficiënte manier om gebieden van ongewenste bladeren en ander vuil te ontdoen . Voor anderen , de machines zijn een milieu- nachtmerrie , spuwen rook en ordeverstoring . In het hele land , hebben steden en gemeenten bladblazer wetten uitgevaardigd , het terugdringen en , in sommige gevallen , een verbod op het gebruik van de apparaten . Vóór de aankoop of het gebruik van een bladblazer , te weten komen over de lokale regelgeving. Als u twijfelt, gebruik dan een hark . Bans

In sommige gemeenten is het gebruik van gas - aangedreven of elektrische bladblazers volledig verboden . Sinds 1998 heeft Los Angeles verbod op het gebruik van gas - aangedreven bladblazers binnen 500 voet van een woning. De stad van de bladblazer wet onderwerpt zowel de machinist als een persoon die de operator ingehuurd om te straffen . Op het moment van publicatie , kan de straf niet meer dan $ 100 . Veel andere steden Californië verbieden beide soorten bladblazers , met inbegrip van Santa Monica , Laguna Beach en Mill Valley . Weinig steden buiten Californië volledig te verbieden bladblazer gebruik .
Beperkingen

Het gebruik van bladblazers is beperkt tot bepaalde uren of dagen van de week door een aantal gemeentelijke verordeningen . In het algemeen zijn deze wetten toestaan ​​operatie alleen overdag in woongebieden , en niet 's nachts wanneer mensen meer geneigd zijn om thuis te zijn . Deze beperkingen , op basis van geluid, hebben minder kans op zakelijke, commerciële of industriële zones beïnvloeden. Andere beperkingen kunnen het decibel niveau van de bladblazer , ongeacht wanneer deze in werking te beperken .
Gezondheid

Mensen met ademhalingsproblemen zoals astma , allergieën , hooikoorts en soortgelijke aandoeningen kunnen last hebben van de gevolgen van de stijging van de lucht zwevende deeltjes als gevolg van bladblazer gebruik . Sommige plaatsen vaardigen wetten betreffende bladblazer gebruik op basis van redenen van volksgezondheid . Los Angeles citeert de volksgezondheid als een belangrijke factor achter de bladblazer wet .
Staten met Bladblazer Wetten

Op het moment van publicatie , een soort van bladblazer wet van kracht is in steden en dorpen in Californië , New York , Florida , Maryland , Massachusetts , Illinois , Connecticut en Colorado . Wetten variëren van seizoensgebonden beperkingen soorten bladblazer . Westchester County New York laat alleen het gebruik van een lage uitstoot bladblazers , terwijl Portland, Oregon wet richt zich op geluidsoverlast . Elektrische bladblazers niet alleen het genereren van minder uitstoot dan de gas - aangedreven modellen, maar hebben de neiging om stiller te zijn , algehele dus minder gemeenschappen hen te reguleren in vergelijking met die consumeren benzine.

De beste manier om te groeien Gazon Gras

De beste manier om gras te laten groeien voor een succesvolle gazon is door het selecteren van een soort en cultivar aangepast aan uw klimaat en de bodemgesteldheid . Nadat u kiezen wat te planten , vinden uw opties om het gazon gestart . Uw provincie coöperatie extensie centrum of een kinderdagverblijf medewerkers kunnen u vertellen of zaad of zode is beschikbaar . Seed is de minst dure methode ,

Meer dan ooit