Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

Liquid Turf Builder 2 spuit niet

Scotts Liquid Turf Bouwer met Plus 2 Onkruidbestrijding bemest uw gazon en regelt onkruid . De spuit heeft geen handgreep voor het direct sproeien van het product uit de fles , maar de fles is ontworpen om te worden bevestigd aan een slang voor toepassing met water . Een veelgehoorde klacht is dat de oplossing niet zal spuiten uit de fles . Volg een paar eenvoudige tips en je moet in staat zijn om uw product werkend te krijgen . Controleer de Tab

Na het aansluiten van de fles om de veldspuit en het draaien op het water , draai het Scotts Liquid Turf Bouwer met Plus 2 Onkruidbestrijding sproeier op door het buigen van de kleine , gele tabblad buurt van de wijzerplaat terug weg van de wijzerplaat . Dit zal de draaiknop los zodat u het met de klok mee kan draaien in de "aan " positie . Dit kan moeilijk zijn , vooral de eerste keer de fles wordt gebruikt . Wanneer het product begint voeden uit de fles , zal je het ruiken. Het niveau in de fles zal afnemen als je het toepast op uw gazon .
Optimaliseren Water Pressure

Scotts beveelt de toepassing van het product met een waterdruk van ten minste £ 40 per vierkante inch ( psi ) . U kunt de waterdruk vanuit uw spigot met een goedkope drukmeter gekocht bij uw lokale hardware winkel testen. Om de druk te optimaliseren , Scotts raadt het gebruik van een slang van 50 meter lang of korter . Voordat u de slang aansluit op de sproeier , check in de slang passend voor obstakels , en het mondstuk van de veldspuit puin die kunnen worden verstopt het.
Feeds Gras en Kills Weeds

Scotts Liquid Turf Bouwer met Plus 2 Onkruidbestrijding is een vloeibare meststof voor gebruik op grasvelden , zoals Bahiagrass . Het mag niet worden gebruikt op St. Augustine gras en andere op het etiket vermeld soorten. Het bevat 25 procent stikstof om groen op gazons , 1 procent fosfor en 2 procent kalium . Het bevat ook een herbicide om een ​​verscheidenheid van breedbladige onkruiden , waaronder klaver beheersen .
Voorzorgsmaatregelen

Bij het werken met dit product, moet je chemisch bestendige handschoenen te dragen , en slijtage lange mouwen en broek aan de blootgestelde huid te dekken. Niet toe te passen via een irrigatiesysteem . Vermijd het gebruik van dit product in de buurt van watermassa's , want het is schadelijk voor aquatisch leven . Drift op jezelf, of omgeving lichamen van water te voorkomen , spray op een stille dag . Gebruik dit product niet te gebruiken wanneer er regen wordt verwacht , omdat het kan wassen in onweersafvoerkanalen en veroorzaken algenbloei die schadelijk zijn voor vissen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002004275.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.