Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Growing Grass >> Content

Zal Canada Grass Kill Zoysia Grass

? Canada gras niet een aparte soort van gras ontwikkeld voor dit of dat de kwaliteit , maar eerder een mix van koele seizoen grassen, met inbegrip jaarlijkse raaigras , veldbeemdgras en rood zwenkgras dat uiteenlopende kwaliteiten hebben . Canada gras kan worden beplant met zoysia gras te geven winter kleur. Maar Canada gras is niet goed aangepast aan het klimaat begunstigd door Zoysia gras , en de jaarlijkse raaigras heeft invasieve neigingen . Klimaat

Soorten in de Zoysia geslacht zijn warm - seizoen grassen die goed gedijen in temperaturen tussen 80 en 95 graden Fahrenheit en die de neiging hebben om te blijven groen in de zomer en bruin in de winter. Zoysia gras groeit het best in een zuidelijke tier van staten die zich uitstrekt van Zuid-Californië naar South Carolina en is gevestigd in de Verenigde Staten ministerie van Landbouw 9 tot en met 11 Soorten van cool- seizoen grassen in de Canada gras mix groeien het best bij temperaturen 65-75 F . ; ze meestal groen blijven in koele maanden en bruin worden in de zomer. Het koele seizoen zone strekt zich uit van Noord-Californië west naar Virginia en noorden door Canada , ruwweg USDA zones 4 tot en met 8 . Deze zones zijn niet duidelijk omschreven , en er is een overgangszone in het midden - zuid of een van beide warm of koel - seizoen grassen kan gedijen .
Wat zit er in Canada gras

Een universiteit analyse van Canada gras blijkt dat het bevat 41,3 procent kruipend rood zwenkgras , 30 procent Kentucky bluegrass en 25 procent jaarlijkse raaigras in Naast inerte stof , onkruid zaad en inert matter.The jaarlijkse raaigras biedt het grootste potentieel voor verdringing zoysia gras. Alle drie zijn koele seizoen grassen.
Spreading Raaigras

Jaarlijkse raaigras ( Lolium multifolorum ) is een grof geweven, lichtgroen gras met 1/4- tot 1/2 inch brede bladen die taps toelopen naar een punt . Wanneer opgenomen in zaadmengsels , zal haar agressief verspreiden , dichte , vertakte wortels binnenvallen gazons , verdringing van meer gewenste soorten waaronder zoysia gras. De snelle groei betekent ook dat je moet vaker maaien dan u maait het gras eromheen.
Non - invasieve Content

Kentucky bluegrass, ( Poa Pretensis ) met zijn diepgroen , fijne messen , verspreidt zich door ondergrondse wortelstokken en groeit het beste in de herfst , winter en lente , vertragen de groei in de zomer wanneer zoysia gras is groen . In Canada gras , wordt Kentucky bluegrass vaak vermengd met jaarlijkse raaigras om het hele jaar door groen te geven . Behalve voor koele , schaduwrijke plaatsen of in de bergen , heeft rood zwenkgras ( Festuca rubra ) niet goed groeien in warme klimaten zoals die begunstigd door zoysia gras. Kentucky bluegrass heeft diepe groen , fijne messen. Want het verspreidt zich zeer langzaam door korte wortelstokken , Kentucky bluegrass is het niet waarschijnlijk te verdringen zoysia gras. Gezien de mix van raaigras , rood zwenkgras en Kentucky bluegrass , Canada gras niet een bedreiging voor zoysia gras.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/growing-grass/1002004273.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.