Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinieren Basics >> Content

Wanneer Knijp de Toppen van Squash Vines

" Squash " kan verwijzen naar de zomer squash ( Cucurbita pepo ) en winter squash ( Cucurbita maxima) . Deze jaarlijkse vining planten worden gekweekt in vele moestuinen en moeten voldoende ruimte om wildgroei over de grond . Winter squash vereist in het algemeen meer ruimte dan de zomer squash ; zijn er meer bush rassen beschikbaar voor warm weer pompoenen . U kunt terug knijpen beide soorten wijnstokken een paar keer tijdens het groeiseizoen op maat controleren en helpen produceren fruit . Snoeien zomer squash , waaronder courgette , door het oogsten van onrijpe vruchten houdt het langer produceren tijdens het groeiseizoen . Knijpen Terug

Knijpen terug moet beginnen wanneer fuzzy tips beginnen te groeien op de squash wijnstokken , meestal in juli . Het knijpen helpt om wijnstokken een bepaalde grootte en hen in staat stelt zich te concentreren op de fruitteelt in plaats van groeiende nieuwe scheuten . Blijven om terug te knijpen wijnstokken tijdens de fruitproductie dus de planten richten hun energie op de fruitteelt op de wijnstok . Knijpen rug maakt planten produceren minder fruit , maar wat het doet produceren is groter en van betere kwaliteit.
Trellis en Knijpen

U kunt ruimte besparen en in het verbeteren van de luchtcirculatie de tuin door middel van een hekwerk voor de squash te klimmen . De wijnstokken kan het latwerk steun ontgroeien net zoals ze doen hun ruimte bij het kweken op de grond . U kunt terug knijpen de wijnstokken die zich buiten het hekwerk om de plant aan te moedigen om horizontaal te verspreiden. Zoals knijpen terug wijnstokken op de grond , deze knijpen van wijnstokken op een latwerk maakt de plant om de groei te concentreren op het ontwikkelen van fruit .
Knijpen
Bloemen

Toward the einde van het groeiseizoen , knijpen elke bloei die zich ontwikkelen op de wijnstok om het fruit op de wijnstok te rijpen en de plant aan te moedigen om te stoppen energie te besteden aan de productie van nieuwe bloemen. Als deze bloemen worden bestoven , de plant blijft nieuwe vrucht, die klein en van slechte kwaliteit kan produceren .
Snoeien en Fruitteelt

Zomerpompoen wordt geplukt voordat het rijpt , zodat het oogsten van de onrijpe vrucht is een vorm van snoeien . Met behulp van een schoon, scherp mes , snijd de vrucht van onvolwassen zomer squash uit de wijnstok tussen het fruit en de belangrijkste stam . Trek nooit vruchten van de wijnstok , want dit kan de plant beschadigen. Zodra u stopt met het oogsten van de vruchten , het rijpt en produceert zaden, die signalen naar de plant die het groeiseizoen is voorbij. Als je een overvloed van de zomer squash , laat een paar vruchten aan op de wijnstok blijven en volwassen genoeg is om de productie te stoppen.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/gardening-basics/1002042551.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.