Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> tuinieren Basics >>

Hoe vaak heb je Vul een 100 - Gallon hydrocultuur Reservoir

? Een hydrocultuur systeem moet veel water in het reservoir . Als het reservoir gaat droog is, zal het hele systeem falen en alle hydrocultuur planten zullen sterven . Hoe vaak een 100 - liter hydrocultuur reservoir gevuld moet worden , hangt af van het type van de hydrocultuur systeem en de grootte , droogheid van het milieu , de aard van de planten in het systeem en water eisen die planten ' . Een goed doel is 3 /4 tot 1 liter water per plant in de bak. Voer regelmatig controles

De beste manier om ervoor te zorgen uw 100 - liter reservoir voldoende water in het is om een ​​visuele controle van het te doen op een regelmatige basis . Als je een grote hydrocultuur systeem , groeien gewassen die veel water gebruiken of laat het systeem in een zeer droge omgeving , controleer dan het water elke een of twee dagen . Als je een kleinere hydrocultuur systeem , groeien planten die geen vruchten produceren of laat het systeem in een vochtige omgeving , controleer dan het reservoir of twee keer per week . Als het waterniveau is te danken aan of in de buurt van de " Fill " lijn , voeg dan genoeg gewoon water om het terug te brengen naar de " Full" mark .
Heb routineonderhoud

Omdat de planten in een hydrocultuur systeem gebruik voedingsstoffen tegen verschillende tarieven , afhankelijk van het aantal van de planten en het stadium van hun groei , de voedingsstoffen in het reservoir worden afgetapt en vervangen elke zeven tot 14 dagen . Bij sommige soorten systemen , zoals het vlot tuin , kunt u om langer te gaan tussen voedingsstoffen veranderingen staat . Gooi de oude oplossing , spoel het reservoir en vul het met vers voedingsstoffen. Laat de oude voedingsoplossing voorbij dat punt niet opnieuw , want dit kan leiden tot een verstoring van de voedingsstoffen en resulteren in de dood van je planten .
Top van de Reservoir
< br >

Als de voedingsstoffen laag is in het reservoir tussen routine veranderingen , top het af met gewoon water om uw systeem soepel. Geen nieuwe voedingsoplossing om oude voedingsoplossing niet toe te voegen; altijd boven uit uw hydrocultuur reservoir met gewoon water . Het helpt het systeem te onderhouden de juiste chemische balans en houdt planten in goede conditie . Nadat u 50 liter zoet water hebt toegevoegd aan de voedingsstof reservoir , is het tijd om de voedingsoplossing volledig vervangen om ervoor te zorgen uw planten blijven de voedingsstoffen die ze nodig hebben.
Keep it Clean

Als uw 100 - liter hydrocultuur reservoir heeft veel van algen of de vloeistof in het heeft een slechte geur of ziet er slecht uit , neem het als een teken dat er iets mis is . Aftappen van de en het teruggooien van het oude vloeistof zou het probleem moeten verhelpen . Reinig het reservoir met een 10 - procent bleekmiddel oplossing , gemaakt door het mengen van een deel bleekmiddel met negen delen gewoon water . Voer het pompen met de 10 - procent bleekwater oplossing om bacteriën uit de slangen en andere delen van het systeem. Goed afspoelen alles met water , en dan weer laat de pomp met gewoon water in het reservoir en de systeemcomponenten te spoelen . Tap het water , en vul het reservoir met verse voedingsoplossing .

Soorten Berry Vines

Veel soorten bessen wijnstokken produceren aantrekkelijke sier- of eetbare vruchten . Bessen hebben een paar kenmerkende eigenschappen die hen scheiden van ander fruit . Een bes heeft een vlezige laag rond haar zaad of zaden . In tegenstelling tot fruit met een pit , een bes heeft een relatief zachte zaadcoating . U kunt een aantal bessen te eten , terwijl anderen zijn oneetbaar . Interessant is d

Meer dan ooit