Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe kan ik een Husqvarna maaidek Monteer

gazon Husqvarna zitmaaiers en de grotere zitmaaiers gebruiken flinke maaien dekken . Het maaidek bevat de meeste van het aandrijfsysteem onderdelen , zoals de koppeling , doorn katrollen en de messen. Daarom zal je het maaidek te verwijderen en te installeren voor de meeste klein onderhoud en grote reparaties. Tijdens het verwijderen en het opnieuw monteren , inspecteren , vet en volg alle andere onderhoudsschema's om het maaidek in goede staat te houden . Als u losse of kapotte onderdelen te detecteren , vervang ze dan onmiddellijk . Wat je
Werkhandschoenen nodig
dichte schoenen
Elektrische tape
Toon meer instructies
1

Rijd de Husqvarna om een ​​vlakke werkruimte . Trap het rempedaal volledig en schakel de parkeerrem in de " Bezet " positie . Draai de sleutel in het contactslot op "Uit" en verwijder de sleutel . Schuif de versnellingspook , waardoor de koppeling naar " Ontkoppeld " of neutraal . Kopen van 2

Haak de rubber boot en draad van het einde van de bougie . Plaats de draad dus het zal niet per ongeluk contact met de bougie . Gebruik elektrische tape indien nodig. Verhogen van de gehechtheid hendel op de hoogste stand .

Duw 3 het maaidek in positie onder de maaier . Lijn de achterste behuizing beugels op de maaier met de draagarmen op het dek . Plaats de deflector schild op het maaidek , dus het is aan de rechterkant . Laat de bevestiging hendel in de laagste stand .
4

Plaats de voorste verbindingen op het maaidek en steek de lente tot de voorste verbindingen en maaidek. Verplaats de achterste draagarmen in positie op het achterdek beugels . Schuif de borgveer door het centrum .
5

Bevestig de anti - sway bar aan het chassis en schuif de borgveer door de behuizing beugel . Wikkel de aandrijfriem rond de achterste aandrijfpoelie , langzaam werken het in positie op de groeven van de poelies .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042501.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.