Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Wat voor soort olie gebruik ik voor MTD Yard Machine Gazonmaaiers

? Alle automotoren smering nodig te helpen houden ze afkoelen en voorkomen slijpen . The Yard Machine lijn van grasmaaiers van MTD vereist ook een bepaalde graad van olie om goed en op de juiste temperatuur functioneren . Zonder voldoende smering in het carter , zal de motor opwarmen en uitblazen . Soort olie

Voor alle grasmaaier motoren vervaardigd door MTD , gebruik dan een verse , kwalitatief hoogwaardige detergent olie met een American Petroleum Institute dienst classificatie van SG - SL . MTD raadt het gebruik van een olie met een viscositeit waardering van SAE 10W 30 voor de meeste all-purpose operaties. Echter , het gebruik van de grasmaaier regelmatig bij temperaturen lager dan 32 graden Fahrenheit , gebruik dan een olie met een SAE 5W 30 viscositeit cijfer . Bij het gebruik van multi- viscositeit oliën , altijd onthouden om de olie te controleren voor elk gebruik.
Controleer de olie

In de hitte van de zomer , draait op volle toeren , deze grasmaaiers kan branden tot 1 oz . olie per cilinder per uur . Dit verbruik zal toenemen bij het gebruik van multi- viscositeit oliën, zoals een SAE 10W 30 , in de Werf Machine. Parkeer de maaier op een vlakke ondergrond voor het controleren van de olie. Neem de oliepeilstok uit het mondstuk , het reinigen van de tip met een doek en plaats deze volledig in de tank. Na enkele seconden wachten , trek de peilstok omhoog en controleer het lezen. Voeg meer olie als het gegeven onder de " Add" lijn op de peilstok .
Toevoegen van meer olie

Wanneer meer olie nodig , voeg de olie langzaam naar de olievulling tuit . Zorg ervoor dat geen vuil of andere materie komt in de olietank bij het bijvullen olie. Voeg slechts 2 ozs . van de olie op een moment , stoppen om de peilstok meerdere malen opnieuw controleren tijdens het proces . Gebruik de maaier niet teveel olie , en kantel de maaier op zijn kant om uit te lekken uit de overtollige olie uit de tank. Veeg alle olie rond de olie- vul- tuit en eventueel op de motor naar het brandgevaar te verminderen .
Olie verversen

voor Mijn kleinere , push- stijl maaiers , MTD beveelt het veranderen van de olie om de 25 werkuren . Voor grotere , zitmaaiers riding- stijl , MTD adviseert veranderen elke 50 uur de olie. Voor alle MTD grasmaaiers , ververs de olie minstens een keer per seizoen , meestal in het begin . Vervang de olie nadat de motor al is opgewarmd . Hierdoor kan de olie vrijer uitlekken en zal ook trek eventuele opgebouwde motor vuil in de olie .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042468.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.