Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Waarom wordt mijn John Deere Grasmaaier Stall na 20 minuten

? De meeste problemen die ertoe leiden dat een John Deere grasmaaier tot stilstand na 20 minuten optreden als gevolg van de distributie en de snelheid van de stroming in de brandstof en lucht systemen . Als deze systemen zijn vuil of beperkt , zal de maaier kraam uit en moeilijk om opnieuw te starten . Zoek de bron van de brandstof of lucht verlies om uw John Deere grasmaaier weer te lopen. Onjuist Fuel Pressure

Het hele brandstofsysteem moet consequent handhaven van de juiste hoeveelheid druk voor de brandstof stroomt vanuit de tank in de carburateur naar de cilinder en terug naar de tank. Deze druk afkomstig van de pompen van de krukas ; Aangezien de brandstof opwarmt , wordt meer druk gegenereerd . Als de druk in de tank niet kan ventileren , zal de motor afslaan , als de brandstof niet meer kan stromen in de goede richting . Reinig de tankdop en zorg ervoor dat de ventilatieopening niet is aangesloten .
Geblokkeerd Brandstof Passages

vuil , gras of andere vreemde stoffen kunnen per ongeluk vallen in de tank tijdens een vulling stop . Als de maaier begint te zuigen meer gas in de carburateur , de zaak uiteindelijk wordt opgezogen tegen het brandstoffilter of in de brandstofleidingen, waardoor een daling van de gas en de motor sterft . Tap alle van de resterende in de tank van de maaier brandstof en kijk voor vuil en ander materiaal . Schrob de tank met een borstel en doek als het is vies . Neem het brandstoffilter uit het einde van de hoofdstraat gasleiding en te vervangen .
Verstopte luchtwegen

De motor zuigt lucht in om het te mengen met brandstof voor verbranding . Deze inkomende lucht houdt ook de motor te koelen , ventileren een aantal van de verhitte gassen . De rest van de verhitte gassen vliegen uit de uitlaat en weg van de motor . Als deze twee passages verstopt raken of geblokkeerd en vuil of koolstof opbouw , zal de motor te starten en afslaan snel nadat het opwarmt . Reinig het luchtfilter na elke acht uur gebruik en schrobben uit de uitlaat om de 60 uur .
Carburateurinstellingen Off

Als de jets op de carburateur niet kan trekken in genoeg gas voor de snelheid van de motor , zal de motor automatisch uitgeschakeld . Drie schroeven controle van de instellingen van deze jets op stationair , lage en hoge snelheid. Als een van deze schroeven , vooral de inactieve en de lage snelheid schroeven , zijn niet goed ingesteld , zal de motor afslaan . Pas deze schroeven alleen als getraind en geïnstrueerd dat te doen . Kleine aanpassingen gaan een lange weg , dus als je niet bekend bent met deze procedure bent , neemt u de maaier naar een monteur .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042460.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.