Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe te Mepiquat Chloride Solliciteer voor planten

Mepiquat chloride is een groeiregulator die alleen is goedgekeurd voor toepassing op katoenplanten . Volgens het Amerikaanse Environmental Protection Agency , het werkt door het remmen van de ontwikkeling van gibberellinezuur in de planten , wat resulteert in meer katoenproductie . Telers toepassing mepiquat -chloride dezelfde wijze als meststof en pesticiden , maar moeten alleen de aanbevolen hoeveelheden gebruiken . Als er te veel Mepiquat chloride wordt toegepast op katoen , kan de groei belemmeren en vermindering van de productie van katoen . Wat je nodig hebt
Chemische bestendige handschoenen
Lange mouwen en broek
stofmasker en een veiligheidsbril
Fertilizer spuit of irrigatiesysteem
Liquid mepiquat chloride
Water
Toon meer instructies
1

Wacht tot de katoenplanten te bereiken 20 tot 30 centimeter hoog om de eerste toepassing van mepiquat chloride op hen van toepassing . kopen van 2

Don de juiste kleding en

Vul veiligheid vistuig vóór de applicatie, die lange mouwen, broek, chemisch bestendige handschoenen , een veiligheidsbril en een masker omvat .
3 een irrigatiesysteem of groot formaat vloeibare meststof spuit met 2 tot 4 oz . van vloeibare mepiquat chloride voor elke hectare van katoen dat je spuiten . Voeg 2 liter water voor elke hectare grond. Als u woont in de staat Californië woont , moet u 5 liter water gebruiken voor elke hectare van katoen.
4

Spuit de katoenplanten met de oplossing totdat alle oppervlakken van de installatie met inbegrip van stengels en bladeren zijn verzadigd . Houd de sproeiers niet meer dan 10 meter boven de katoen te allen tijde.
5

Herhaal de aanvraagprocedure met dezelfde hoeveelheid mepiquat chloride een extra vier of vijf keer tijdens het groeiseizoen . Ruimte elke aanvraag minstens 7 tot 14 dagen na elkaar .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042413.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.