Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe te gebruiken aluminium blikjes om uw tuin water

Sommige planten , zoals tomaten , groeien het best met een langzame gestage stroom van water rechtstreeks op hun wortels . Er zijn een verscheidenheid van verschillende methoden die u kunt gebruiken voor dergelijke diepe water , zoals het gebruik van een soaker slang of patiënt en regelmatig gebruik van een gieter , dat rechtstreeks op de basis van de plant . Deze methoden hebben de neiging om ofwel duur , tijdrovend of beide . Gelukkig is er een eenvoudig alternatief met gewone aluminium blikjes . Wat je nodig hebt
Aluminium blikjes
Boor
3/32-inch of 1/8-inch boor
Troffel
Toon meer instructies
1

Spoel de blikjes grondig . Laat geen residu van de inhoud van het blik , als je planten niet goed kunnen reageren. Kopen van 2

Boor twee gaten in de bodem van elk blik . Gebruik een 3/32-inch of 1/8-inch bit grootte. Deze gaten zijn net groot genoeg zodat het water langzaam kan sijpelen in een tempo dat de plantenwortels blijft nat, maar niet zo groot dat het water zal komen uit te gieten in een keer.
3 < p > Graaf een gat 1-2 cm diep , gelegen 4-6 centimeter afstand van de stam van de plant die u wilt water , met behulp van de troffel . Wees voorzichtig de steel of wortels van de plant niet te beschadigen tijdens het graven .
4

Vul een van de blikken je hebt voorbereid met water of kunstmest oplossing en plaats deze in het gat , zodat het infuus gaten u geboord op de bodem . Zet het blikje in het gat, zodat het zit 30 tot 45 graden van de verticaal. Opstapelen vuil rond de basis van het blik om deze stevig op zijn plaats houden .
5

Stel een aluminium blikje dichtbij de basis van elke plant die je nodig hebt om water . Gebruik dezelfde procedure voor elk.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042391.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.