Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Mijn Grasmaaier sterft wanneer Cutting Grass

Wanneer de messen op een grasmaaier onder volle belasting , zoals bij het snijden van dikke of lange grassen , de carburateur reageert door het verhogen van de hoeveelheid brandstof stroomt in de cilinder . Deze verhoging van de brandstof kan de zuiger naar afvuren en de messen te houden draaiende te houden . Indien de motor sterft wanneer het onder belasting , het waarschijnlijke probleem is te wijten aan een daling van de brandstoftoevoer . Bad Fuel

Meestal kleine brandstof problemen veroorzaken een grasmaaier tot stilstand wanneer het begint het maaien van gras . Meestal slecht gas veroorzaakt kleine brandstof problemen . Alle grasmaaier brandstof zal destabiliserende start na ongeveer 30 dagen . Na deze tijd , zal de kwaliteit van het gas beginnen sterk te dalen als de verbindingen beginnen scheidende . Als dit lage kwaliteit gas wordt gevoed in uw maaier , zal het brandstofsysteem gekraakt , zo slecht gas de neiging om achter kleverige afzettingen die de brandstoftoevoer stopt vertrekken . Ook zal elk gas nog in de maaier tijdens opslag uitdrogen en de oorzaak van deze problemen .
Verlies van Air

Een verlies in de hoeveelheid lucht die in de motor kan ook leiden tot een maaier tot stilstand bij het uitvoeren tegen een volle lading . Lucht mengt met brandstof te verdunnen zodat het beter in de cilinder zal verbranden . Echter, is de lucht rond een gazon lopende grasmaaier motor gevuld met stof , gras en ander vuil ; ze in de cilinder en schuren van de zijkanten van de boring . Het luchtfilter vangt deze deeltjes voordat ze in . Reinig luchtfilter uw grasmaaier , volgens de aanbevelingen van de fabrikant.
Carburatorafstellingen

meeste grasmaaiers gebruiken een carburateur met drie verstelbare schroeven . Deze verstelbare schroeven zet de koers van het brandstofverbruik voor de leegloop , lage en hoge snelheden van de motor. Deze carburateurs , dan moet regelmatig aanpassen aan de hoeveelheid brandstof bereikt de carburator overeenkomt met de nodige motortoerental waarborgen . Toch kan carburatorafstellingen lastig zijn , want zelfs kleine aanpassingen grote gevolgen kan hebben , dus het is best om een professionele laten aanpassen van de carburateur .
Dirty Carburateur

Als een carburateur moet worden aangepast te veel echter, kan het betekenen dat de inlaat verveelt op het zijn te vies om genoeg brandstof binnenlaten Verontreinigingen in de brandstof , van slechte of oude gas , kan vasthouden aan de boring , het scherm en andere gevoelige onderdelen in de carburateur . Wanneer dit gebeurt , zal de carburateur stik en de motor zal slecht beheerd en vaak wordt uitgeschakeld wanneer het meer brandstof nodig heeft. Een dienst professional moet ook het uitvoeren van elke carburateur schoonmaken , maar zorg ervoor dat hij installeert ook een carb kit voordat u de carburateur .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042217.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.