Huis Tuin

Huis Tuin

Kan een reciprozaag worden gebruikt om een ​​boom gesneden

? Beschouwd uitstek multifunctionele en gebruikt in bijna alle bouw handel, het nut van de reciprozaag strekt zich uit tot het landschap van de gemiddelde huiseigenaar . Hoewel werfonderhoud professionals vaak gebruik van branchespecifieke snoeien en snij-instrumenten om bomen te trimmen , produceren innovatieve tool fabrikanten speciaal Reciprozaagbladen voor het snoeien struiken en bomen . Terwijl over het algemeen niet geschikt voor bomen te vellen , reciprozaagmachines snel snijden door zowel grote takken en kleine takjes . Vertrouwd te raken met reciprozaag snoeien bladen en bediening en u kunt beslissen of de reciprozaag is het juiste gereedschap voor uw project. De juiste Blade voor de Job

Standard Reciprozaagbladen meestal niet over de tand patroon en vorm door vers, groen hout te snijden . Daarom reciprozaag fabrikanten bieden speciaal ontworpen messen voor bomen en struiken snoeien projecten . Met name fabrikanten raden sterk tegen het gebruik van standaard hout of metaal messen voor het snoeien ; hoewel scherpe , kunnen tanden standaard blades ' vast in plantaardige materialen worden, waardoor schade aan zowel de operator en gereedschap . Messen geschikt voor het snijden van bomen en andere planten worden meestal bestempeld als " snoeien " bladen .
Kenmerken van een Snoeien Blade

Ruwweg trapeziumvormig , reciprozaag snoeien messen zijn over het algemeen langer dan standaard zaagbladen voor hout . Net als bij een tuinarchitect snoeizaag of een boog zaag , zijn lange , scherpe conische tanden het snoeien mes is meestal gespreid , zowel in de lengte en van links naar rechts lange kerf van het blad . De term zaagsnede verwijst naar de breedte van de spleet die een blad creëert . Het snoeien mes speciale ontwerp verwijdert grote stukken hout en snel duwt de houtsnippers van de snede. Alleen bedoeld voor brute kracht , niet snoeien messen niet aantrekkelijk , afwerkingskwaliteit bezuinigingen te maken.
Mogelijkheden van een Snoeien Blade

Hoewel capaciteiten variëren afhankelijk van blade make en het model , de meeste snoeien messen presteren goed op middelgrote tot grote takken , meestal 2 tot 5 centimeter in diameter. Uiteindelijk is de lengte van het zaagblad bepaalt de tak grootte die het mes kan snijden . Vanwege hun snelle heen en weer beweging reciprozaagmachines algemeen geschikt voor het snijden klein, flexibel takken ; kleine takken ontsnappen vaak de tanden van het blad of worden gevangen in de zaag neusbeschermer . Daarnaast wederzijdse zaagbladen zijn veel te kort door de meeste boomstammen te snijden .
Alternatieve Boom Onderhoudstools

aantal gemeenschappelijke tuin onderhoud instrumenten hanteren boom snoeien taken dan de mogelijkheden van een decoupeerzaag . Beschikbaar voor zowel elektrische-en gas aangedreven , heggenscharen snel gesneden en de vorm van de kleine , flexibele takken die vaak ontsnappen reciprozaagmachines . Heggenscharen zijn voorzien van een set van twee bladen , een vaste en een die heen en weer beweegt . De heggeschaar heen en weer gaande blad vallen klein of dun materiaal tegen de vaste mes . Als alternatief , kettingzagen omgaan met de ledematen en stammen te groot voor een decoupeerzaag .

Hoe maak je een tuin gereedschap Opknoping System Build

Het houden van uw erf en tuin onderhouden is een grote verantwoordelijkheid voor een huiseigenaar . Het verzorgen van deze verantwoordelijkheid vereist vele grote en kleine gereedschappen . Het houden van de tools die georganiseerd kunt u ze gemakkelijk vinden als je ze nodig hebt , terwijl hen te beschermen tegen steeds verloren of beschadigde . U kunt een ophangsysteem voor uw tuingereedschap op

Meer dan ooit