Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Wat Side Goes Down on Weed Blocker Material

? Weed barrière stoffen komen in verschillende gewichten en stijlen en kunnen effectief verminderen van onkruidgroei en de instandhouding van vocht. Wiet barrière stoffen hebben geen boven-of onderkant - beide zijden zijn identiek - dus het maakt niet uit welke kant naar beneden gaat . Stofdichtheid en correcte installatie zijn belangrijke overwegingen . Wiet Barrier Keuzes

Zwarte kunststof werd intensief gebruikt voor jaren als een onkruid barrière stof , maar het gebruik ervan is afgenomen als betere producten beschikbaar zijn gekomen . Zwarte kunststof onderdrukt onkruidgroei , maar vermindert ook het water en luchtstroom te planten. Het scheurt gemakkelijk en moet regelmatig worden vervangen . Geweven of geperforeerde materialen kan er water of lucht doorheen kan stromen , maar kan ook toestaan ​​onkruid sneller dan andere weefsels groeien . Gesponnen - obligatie weed belemmeringen zijn zwaargewicht en kost meestal meer dan andere materialen . Ze laten lucht en water om de bodem te bereiken , maar scheurt niet gemakkelijk en onkruidgroei meest effectief verminderen . Door hun gewicht, ze zijn lastiger te installeren dan andere producten.
Installatie

wiet barrière stof installeren , rol de stof uit, zodat de gekrulde rand naar beneden wijst voor gemakkelijkste installatie . Knip de stof om de tuin ruimte te passen en zet het vast met landschap pinnen. Snij gaten in de stof voor planten. Bedek de wiet barrière stof met grind, stenen of houtsnippers tot een nette uitstraling te creëren en beschermen van de wiet barrière weefsel .
Nadelen

Weed barrièrestoffen break na verloop van tijd , waardoor onkruid groeien door het materiaal . Onkruid kan verstrikt in de stof worden, waardoor ze moeilijk te verwijderen . Weed belemmeringen worden zichtbaar door het uitdunnen mulcht , waardoor het landschap een slordige , verwaarloosde uitstraling . Plan om weed barrières te vervangen om de drie tot vijf jaar , afhankelijk van het product . Wiet barrières maken ook tot wijziging van de grond vóór de aanplant moeilijk en kan plantengroei beperken
Solutions

A 3 - . Tot 4 - inch laag van houtsnippers mulch onderdrukt onkruid zo effectief als onkruid barrière, maar dan met meer zuurstof en water naar de bodem doordringen . Elke onkruidsoorten die zich voordoen zijn gemakkelijk getrokken . Zoals houtsnippers af te breken, ze organisch materiaal toe te voegen aan de bodem , het verbeteren van de textuur . Vervang de houtsnippers om de twee jaar voor de beste resultaten .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042147.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.