Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Oorzaken van Olie Lekken in een Lawn Boy Mower Muffler

Als de olie in de verbrandingskamer op een Lawn Boy maaier bereikt , zal het niet ontbranden en krijgt schoot uit de uitlaat . Dit zal leiden tot wat meestal lijkt op een olielek rond de uitlaat van de motor . Elke olielek , waar het vandaan komt, moet serieus worden overwogen , dus niet de maaier totdat u het te repareren . Olie in Carburateur

Normaal olie zit onder en in het carter waar hij gewoonlijk verblijft . Toch kan een lek ergens in het oliesysteem veroorzaken olie om van de carburateur en in de verbrandingskamer , die zit net boven het carter . De meest voorkomende oorzaak van dit gebeurt wanneer de maaier is gekanteld op de verkeerde kant , voor een olie verversen of ander onderhoud . Als de olie sijpelt uit het carter zal de motor af te sluiten en afvoer direct in de carburateur . Na de maaier opnieuw wordt gestart , zal de olie schieten door de kamer en uit de uitlaat . Kantel de motor altijd met de carburateur op .
Teveel olie

Een andere oorzaak van een olielek rond de uitlaat gebied op een Lawn Boy maaier doet zich voor wanneer de bestuurder vol de olietank met te veel olie. Elke Lawn Boy maaier maakt gebruik van een bepaalde hoeveelheid olie; als deze wordt overschreden , zal de olie nergens anders heen , behalve in de verbrandingskamer en uit de uitlaat . Volg de smering instructies voor uw model voorzien van de gebruiksaanwijzing . Dump het overtollige olie voordat u opnieuw starten van de maaier.
Versleten O - Ring

De peilstok mondstuk strekt zich uit tot in de olietank en steekt iets boven de motor . Rond het mondstuk , een rubberen O - ring verschaft een luchtdichte afdichting , waardoor de olie in de tank . Als deze O - ring wordt beschadigd of verloren , meestal van onjuiste peilstok verwijderen , zal de olie sijpelen uit de tank en overal migreren op de motor . Omgekeerd kan de bron van een olielek moeilijk zijn om te bepalen en wat lijkt op olie aan de ene kant zijn volledig afkomstig uit een ander gebied .
Verstopte oliecarter

de oliecarter zit aan de onderkant van het carter en verzamelt alle opgebruikt olie . Het zal ook val geen vreemde deeltjes in de olie, die een back-up van het olien systeem kan veroorzaken. Hierdoor olie te verplaatsen naar een gebied van de motor moet niet normaal verplaatsen. Om het carter meeste motor demontage nodig . Ook een olielek in de buurt van de uitlaat veroorzaakt ook de motor te roken. Als een van deze zijn het geval de maaier en neem het in een professionele .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042105.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.