Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe de Chain Draai op een Stihl Kettingzaag

De ketting op een Stihl kettingzaag moet vloeiend rond het zaagblad . Om dit te laten gebeuren , de keten moet een goede aanscherping . Te weinig spanning op de ketting en het zal loskomen. Te veel spanning op de ketting en het zal verbinden , of erger nog, snap . Met behulp van een goed vastgedraaid keten zal ook helpen de gebruiker om snel te werken en efficiënter te snijden hout. Wanneer het aandraaien van de keten , inspecteren de ketting op beschadigingen . Wat je Kleding Leer werkhandschoenen
Combinatie bar tool
Toon meer instructies nodig
1

Zet de motor van de Stihl gaat niet door . Trek achteruit op het voorste handvat om de veiligheid rem los . Spin de ketting met een gehandschoende hand om ervoor te zorgen het vrij is van obstakels . Kopen van 2

Draai de twee moeren van het gebruik van de sleutel kant van de combinatie bar gereedschap tot ze handvast . Steek de schroevendraaier uiteinde in de bar spanner schroef , tussen de twee bar berichten. Draai de schroef met de klok mee om de ketting te spannen.
3

Draai de twee zaagbladmoeren met de sleutel . Trek de ketting naar beneden en uit de staaf , aan de onderzijde van de ketting , bij metalen spikes of honden . Tel het aantal blootgestelde rijden links naar verzekeren zes tot zeven koppelingen kunnen worden gezien.
4

Draai de zaagbladmoeren opnieuw en draai de bar spanner met de klok mee of tegen de klok in om de ketting dienovereenkomstig strakker of losser . Draai de zaagbladmoeren en controleer de spanning opnieuw. Herhaal deze procedure tot de keten heeft de juiste spanning .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002042005.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.