Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe te Sticks gebruiken voor een natuurlijke Trellis

Trellises zijn houten frames gebruikt om wijnstokken en klimplanten te ondersteunen . Hoewel hekjes zijn niet nodig voor krachtige kruipende planten, zoals klimop , die sukkels gebruiken om zich te houden aan steunen , deze frames zijn nuttig voor de opleiding van klimmers die zich niet kan steunen , zoals rozen en kamperfoelie . Het maken van uw eigen hekwerk van stokken is een goedkope optie die u toelaat om de vorm en grootte van het kader aanpassen terwijl het geven van u een aantrekkelijke rustieke afwerking. Gebruik de rechtste sticks vindt u al enige variatie is fine.Things je nodig hebt
Stokken
Twine
Schaar
Saw
Krijt
Boor en boor
Ankers < br > Schroeven
schroevendraaier
Wire
Spade
Toon meer instructies
1

Bepaal de vorm van je hekwerk . Dit zal afhangen van de stokken die je beschikbaar hebt , de muur ruimte en het type van de plant die je wilt groeien . De meeste hekjes zijn ofwel fan - , vierkant - of ladder - vormig. Kopen van 2

Construeer een traditionele waaiervormige latwerk door het organiseren van zes of zeven vergelijkbare grootte stokjes in een bos . Bind een uiteinde vast met touw dan verspreid de stokken op de grond in een waaiervorm . Bind korte stokken over de breedte van de ventilator aan de vorm brace en maak het vast . Voor ladder - of vierkante hekjes , leg de stokken op de grond in de gewenste vorm en bind ze samen met streng.
3

Til de tralies in positie tegen de muur en markeer de punten van de schroeven vast te houden aan de muur . Zet in ten minste drie schroeven - meer als uw hekwerk is zwaar. Boor de gaten , in een muur anker en zet in de schroeven zodat de hoofden uitsteken ten minste een centimeter van de muur.
4

Bind de tralies stevig aan de schroeven met draad . Zoek uw klimplant in de voorkant van het latwerk en bind de stengels losjes aan het latwerk met touw . Naarmate de plant groeit , blijven binden de stengels tot de plant zelf kan ondersteunen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002041967.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.