Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe maak je een WORX GT-Line Vervang

De WORX GT is een batterij-aangedreven onkruidsnoeischaar dat een standaard spoel gevuld met een dubbele helix trimmer lijn te snijden gebruikt . De trimmer maakt gebruik van een bump- invoersysteem waarmee de gebruiker naar de trimmer kop tikken van de grond om nieuwe snaar te voeden . Na de spoel loopt uit de reeks , moet u deze herladen voordat u de trimmer weer kunt gebruiken . Wat je nodig hebt
Schaar
dubbel - helix touwtje
Toon meer instructies
1

Druk op de lipjes vrijkomen die zich aan de zijkant van de trimmer kop aan het einde van de as ; deze tabbladen houdt de spoel op zijn plaats .

Trek Pagina 2 van de spoel van de maaikop en verwijder eventuele overgebleven draad uit de klos .

Knip
3 twee stukken dubbele - helix WORX string lengte van 25 meter met een schaar .

Feed 4 het uiteinde van een snaar in het gat dat zich aan de binnenzijde van de spoel en voer de koord rond de spoel in de richting van de pijl boven de spoel richting ; stoppen wanneer je 6 centimeter naar links afgerold . Druk op de resterende string in het tabblad op de rand van de spoel is .
5

Plaats de tweede string in het tweede gat en dan de wind als je deed de eerste snaar .
6 < p > Schuif de klos weer op de trimmersteel . Plaats het deksel over de spoel en voer de snaren door de openingen aan de zijkanten van het deksel . Klik de kap op zijn plaats en trek hard aan de snaren om hen te verlossen van de kant van de spoel .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002041966.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.