Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een nieuwe Echo Chain Saw Stel Carburateur

De carburateurs op nieuwe Echo kettingzagen afkomstig ingesteld vanaf de fabriek . Echter , als gevolg van verschillende omgevingsfactoren , zoals hoogte, de carburateurs kan niet blijven goed ingesteld voor lang. Als dat gebeurt , zal zelfs een nieuwere kettingzaag de carburateur nodig aangepast. Echter , Echo beveelt het uitvoeren van de kettingzaag door ten minste twee volle tanks van gas voor het aanpassen van de carburateur . Overadjusting de carburateur op een nieuwe zaag kan ook leiden tot ernstige schade aan de motor , met het potentieel om uw nieuwe zaag ruïneren . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Borstel
Goedgekeurd brandstoftank
Fresh Echo kettingzaag brandstof
Kleine schroevendraaier
Toerenteller
Toon meer instructies

1

Schroef de bovenste cilinder deksel op de Echo kettingzaag , met de schroevendraaier . Neem het deksel eraf en trek het luchtfilter element van de zaag . Borstel uit het luchtfilter element om ervoor te zorgen dat het schoon is . Kopen van 2

Open de goedgekeurde brandstoftank en mengen tot een verse partij van kettingzaag brandstof , met een 50 - tot - 1-ratio van gas aan twee - cyclus olie. Sluit de container en schud de inhoud . Vul het Echo tank met het gas .

Plaats 3 de Echo op een plek van de grond waar de ketting niet zal contact met iets tijdens afstelling van de carburateur . Starten en de kettingzaag op een hoog paar minuten stationair draaien om het op te warmen .
4

Verwijder de ring covers van de low - en high-speed carburateur schroeven , aan de zijkant van de motor . Sluit de toerenteller aan de bougiekabel .

Laat
5 de motor stationair draaien en controleer het lezen. Stel de lage snelheid schroef met de kleine schroevendraaier totdat het idles tussen 2700 en 3300 rpm .
6

Trap het gaspedaal tot het wijd open , controleer dan het lezen . Pas de high-speed schroef met de klok mee of tegen de klok in tot hij 10.500 tot 11.500 tpm bereikt .
7

Zet de lage snelheid met de klok mee totdat de ketting begint te draaien . Draai de schroef terug draaien tot de ketting stopt . Plaats de lage snelheid schroef op het hoogste toerental voordat de ketting begint te draaien .
8

Trap het gaspedaal opnieuw en zorg ervoor dat de kettingzaag transfers vlot van stationair te hoge snelheid. Controleer opnieuw de high-speed en low-speed lezingen te zorgen dat ze binnen de snelheid parameters vallen . Bijstellen als dat nodig is.

Hoe maak je een Two Wheel Groene Duim Gazon Edger Pas

De Ames True Temper Groene Duim 2 Wheel Lawn Edger is een handleiding gazon Edger . Het heeft twee wielen voor grip op beton of gras. Het handvat is 48 cm lang en heeft een no - slip grip coating voor gemakkelijk gebruik. De Ames True Temper Groene Duim 2 Wheel Lawn Edger heeft ook een instelbare 6 ½ -inch lang mesje voor de rand rond hekken en plantenbakken. Instellen van het blad op de kantensni

Meer dan ooit