Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe maak je een Landschap Trailer Build

Als u denkt over het starten van een eigen hoveniersbedrijf , zal uw bedrijf een landschap trailer nodig . Deze gewijzigde voertuig kunt u uw zwaar materieel op te slaan en houd elementaire tuingereedschap op een ordelijke manier ( in plaats van alleen in de rug gegooid lukraak ) . Het maakt het ook gemakkelijk laden en lossen van apparatuur , die nodig is om je afspraken bij te houden en zijn tijdig voor klanten. Wat je
Basisuitrusting trailer Need
auto of vrachtwagen hapering
lasapparaat
stalen rooster
Metalen buizen met een diameter van 2 inch
Hacksaw
Boormachine
drill Bits Heavy - duty scharnieren
Toon meer instructies
1

kopen of er een basisuitrusting trailer. Installeer een kink in de kabel op uw voertuig te gebruiken om de trailer te trekken . Plaats de kink in de kabel dus het zal overeenkomen met uw trailer hoogte . Kopen van 2

Breng de trailer om een werkruimte. Krijgen drie vellen stalen rooster . Zorg ervoor dat twee van hen zijn ten minste 4 meter hoog en zo lang als uw trailer. Hebben de derde afmeting 4 meter hoog en zo breed als uw trailer .

Gebruik 3 een lasapparaat aan de eerste twee panelen hechten langs de binnenkant van uw aanhangwagen bed . Neem een ​​ijzerzaag en snijd metalen pijp met een diameter van 2 inch naar 1 - voet secties. Voeg een paar van deze procedure voor elke zijde van de trailer . Lassen ze aan metalen rooster zijwanden nu verbonden aan de trailer. Plaats de leidingdelen verticaal en permanent bevestig ze .
4

Laat de bestaande korte deur op de trailer . Gebruik een hamer en punch pin aan te boren uit de scharnierpennen . Verwijder de deur zodra het los . Gebruik een schroevendraaier en hamer om pop uit de rest van de scharnier bouten aan de trailer bed .
5

Gebruik het lasapparaat te bevestigen de nieuwe industrial-strength scharnieren aan de truck bed . Doe hetzelfde voor de tweede helft van de scharnieren aan de stalen rooster dat is 4 meter door de breedte van de aanhangwagen bed . Lijn de scharnierdelen aan elkaar en steek de pennen . Bevestig de pinnen met een splitpen indien nodig.
6

Klap de achterbank naar rooster omhoog en ketenen aan het landschap trailer zijwand roosters bij het vervoer . Verlaag het in een geleidelijke graad bij het lossen of laden van uw grasmaaiers en zwaar materieel . Laad je lange steel onderdelen in de gelaste buis secties om ze vast te houden tijdens het transport .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002041853.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.