Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

PVC versus aluminium pijp

Van irrigatiesystemen voor de binnen teelt omgevingen en nieuw sanitair , leidingen zorgen voor een aantal functies . PVC en aluminium vormen twee materialen vaak gebruikt in leidingen . De eigenschappen van deze materialen verschillen aanzienlijk , zodat aanvragen voor deze pijpen kunnen sterk variëren . Pijp van pvc

PVC staat voor polyvinylchloride . PVC-hars hardt uit tot een zeer sterke , zeer stijve kunststof vormen . Het materiaal bewijst grotendeels ondoordringbaar door externe bronnen , waardoor het populair in toepassingen die vereisen dat het transport van schoon water , met name door vervuilde omgevingen . De buigzaamheid van PVC in de vorm van een hars maakt de creatie van buizen van verschillende grootte en dikte , alsmede verbindingen en pakkingen opgebouwd uit het materiaal . Hierdoor kunnen hele leidingsystemen bevatten niets anders dan PVC.
Aluminiumpijp

aluminium pijp is gemaakt van het metaal van de zelfde naam . Aluminium buizen in het algemeen vormen legeringen , of composieten inclusief aluminium en andere natuurlijke elementen . Andere materialen gebruikt in aluminiumlegering buizen bevatten zink, mangaan , magnesium , silicium en koolstof . De sterkte en eigenschappen van aluminium buizen enigszins variëren , afhankelijk van de andere materialen in de legering . Aluminium behoort tot een groep die bekend staat als non - ferro metalen - . Die geen grote hoeveelheden ijzer bevatten
Gebruikt

PVC pijp heeft tal van toepassingen. In eigen instellingen , wordt het vaak gebruikt om water te transporteren in de bodem en in het huis . In de tuin , verschijnt PCV biezen in irrigatiesystemen . De Universiteit van Maine Cooperative Extension beveelt geheel uit PVC pijp bouwen binnen groeiende stations . U kunt ook bouwen hoepel huizen , een type kas , met PVC pijp . Aluminiumpijp biedt beperkte huis of tuin te gebruiken en lijkt het meest in de zware industrie . Die gebruik maken van aluminium pijp omvatten olie , papier en textiel en chemische industrie.
Eigenschappen

Aluminium staat op goed tegen blootstelling aan lucht en bodem , hoewel het gemakkelijk corrodeert met regelmatig gebruik van water , of wanneer geplaatst in mixed - medium aarde die zware hoeveelheden vocht en mineralen . Hierdoor aluminiumbuis levert een beperkt aantal nuttige toepassingen . PVC pijp blijkt bestand tegen corrosie van bijna elke vorm . In combinatie met de ondoordringbaarheid , deze eigenschap maakt PVC-buizen bij uitstek geschikt voor een breed scala van toepassingen . PVC blijken in het algemeen nuttiger dan aluminium leidingen in een huis of tuin.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002041818.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.