Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe maak je een Basket Planter

Het maken van een mand planter kunt u uw decoratieve manden en uw favoriete kamerplant geven . De meeste manden zijn niet geschikt voor het planten in zoals ze zijn, omdat de bodem en het water de korf vezels beschadigen. Het voorbereiden van de mand voor gebruik als een planter houdt de grond op zijn plaats en beschermt de mand tegen beschadiging . Plastic manden en die gemaakt van andere veerkrachtig , waterdicht materiaal vereisen minder voorbereidingstijd dan hout , stro en andere natuurlijke materialen mand . Wat je nodig hebt
Decoratieve mand
vuilniszak
Twine
Lekbak
Pot liner
Toon meer instructies
1

Plaats een zware vuilnis in de korf , langs de binnenkant te beschermen tegen water en bodem. Trim de rand van de vuilniszak zodat de tas is iets korter dan de mand. Kopen van 2

Poke gaten in de zak 1 inch beneden vanaf de bovenrand . Garen draad of garen die de kleur van de korf overeenkomt door de gaten . Weef het touw door de zijkanten van de mand en das op zijn plaats . Het touw voorkomt dat de tas naar beneden schuift in de korf .

Set Goedkope 3 een planter lekbak in de korf . Gebruik een dienblad met een diameter van ongeveer dezelfde grootte als de mand bodem dus het meeste water druppelt kan vangen uit de plant .
4

Transplant de plant in een pot liner planter . Deze dunwandige plantenbakken zijn niet aantrekkelijk, maar ze de bodem, plantenwortels en vocht bevatten . Gebruik een liner die tenminste een bodem drainage gat heeft .
5

Zet de plant in de korf . Leeg het lekbakje na elke irrigatie , zodat het niet vullen met water en overloop .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002041817.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.