Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe maak je een tuin Cisterne Zorg

Een tuin regenton of stortbak is een reservoir dat kan vangen en vasthouden van regenwater te hergebruiken als irrigatie voor de planten. De meeste tuinders zet de slang om hun planten water te geven . Echter , kan een eenvoudige regenton een economische en duurzame oplossing in uw tuin zijn. Er zijn vele soorten van containers die u kunt gebruiken om een stortbak te maken. Wat je nodig hebt
55 - liter vat
Diversen regenpijp stukken
Toon meer instructies
Instructions
1

Koop een regenton van een lokale hardware of landbouw winkel ; er zijn veel aangepaste soorten regentonnen op de markt. Of u kunt een plastic trommel die oorspronkelijk werd gebruikt voor veevoer te kopen ; kopen dat organisch materiaal dat als je van plan bent om de geoogste regenwater te gebruiken voor het kweken van eetbare planten . Het vat of vat moeten houden 55 liter . Kopen van 2

Scheid een regenpijp van uw huis op een niveau dat toelaat het water te stromen in de top van het vat. Duizend vierkante meter dakoppervlakte creëert 600 liter regenwater van ongeveer 1 centimeter van de regen , dus een middag regen in de zomer kan genoeg water om een ​​kleine tuin te irrigeren creëren . U kunt meerdere tanks gebruiken om water te leveren voor een hele woning .

Inspecteer 3 het gebied rond de regenton om ervoor te zorgen dat als het vat overloopt in een zware regen , zal het niet beschadigen of overstroming enige structuren . Het verstrekken van een grindbed onder de regenton kan erosie te voorkomen en te zorgen voor positieve drainage verwijderd van een structuur zorgt ervoor dat water uit ongewenste locaties .
4

Boor een gat in de bodem van de regenton , en bevestig een eenvoudige tuit in de opening ; kunt u een tuit bijlage in het sanitair gedeelte van een bouwmarkt kopen . Het creëren van een afvoer aan de onderkant zorgt voor druk om een ​​tuinslang , en het laat je het vat af te voeren als het water niet nodig is of wordt aangetast .

Vermijd
5 met behulp van de in een regenton voor verzamelde water koken of drinken . Omdat het ongefilterd , wordt het verzamelde water aangeduid als " grijs water " of " nonpotable . " Gebruik het water om je tuin water te geven of uw auto te wassen .
6

Bedek de regenton bij warm weer , want stilstaand water een broedplaats voor muggen en andere insecten die een groot aantal ziekten kan veroorzaken kan worden .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002041772.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.