Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Wat te doen als een Weed Eater zal niet werken op Full Throttle

Weed Eaters die op gas werken met een kleine , twee - takt motor die correct moeten worden gehandhaafd voor een goede uitvoering . Als de Weed Eater niet goed werken wanneer de gashendel helemaal vastzit , kan een aantal factoren verantwoordelijk . Als een reis naar de maaier winkel vermijden is een prioriteit voor u , proberen om de oorzaak van het probleem te identificeren en te zien of het een kunt u zelf verhelpen . Warmte en Exhaust Issues

Bij volgas , uw Weed Eater motor produceert veel warmte . Deze warmte kan leiden metalen motoronderdelen te groeien waardoor potentiële problemen bevestigingsmiddel of barsten in de motorbehuizing , die kan veroorzaken plotselinge boxen en mislukkingen . Controleer de bouten in uw motor en draai indien nodig . Als er regelmatig knallen uit de uitlaat poort , moet u mogelijk uw uitlaat klep te vervangen ook. Een manier om warmte-gerelateerde problemen op te sporen is de Weed Eater een rust geven en kijken of de motor weer begint te werken als het eenmaal is afgekoeld.
Stuck Throttle

Zet de motor uit en onderzoeken uw gaspedaal zorgvuldig op tekenen van schade of verstoppingen . Als het gaspedaal niet opent helemaal kon worden vergrendeld of de vergrendeling kon worden vastgelopen . Om dit te voorkomen , grondig de gashendel gebied schoon en vervang of maak de vergrendeling los indien nodig. Vuil kan komen te zitten in de gashendel en mogelijk vastlopen , dus altijd de gasklep schoon en veeg je starter onderdelen af na ieder gebruik .
Air Issues
< p > het probleem kan niet de gashendel helemaal zijn. Als je nooit je brandstoffilter hebt vervangen , kan de brandstof een back-up of te vies om correct te werken . Ook als u niet hebt gehaald en schoongemaakt maar je luchtfilter apparaat , de lucht mogelijk niet correct stroomt over de nodige lucht /brandstofmengsel dat de motor behoeften. Veeg de lucht schoner met warm water en zeep om stof en vuil te verwijderen , probeer dan uw Weed Eater weer gebruiken .
Brandstof Issues

Weed Eaters gebruik van twee- cyclus motoren die een mix van gas en olie nodig . Het verkeerde type brandstof kan de motor blijven correct werkt. Uw Weed Eater moeten andere aanwijzingen dat een slechte brandstofmengsel , zoals slecht starten of ruw lopende geven . Evenzo zal een slechte bougie van de motor houden van het lopen ongeacht de positie van het gaspedaal is inch U kan nodig zijn om schoon te maken , aan te passen of vervang de bougie te laten werken . Als dit niet lukt , kan uw probleem een ander deel van het ontstekingsproces dat een dichter , professionele uitstraling vereist zijn.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002004219.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.