Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Wat zijn Dual Rotating Rear - Tine Uitlopers

Rear - tine tuinfrezen zijn er in twee soorten : standaard draaiende messen ( SRT ) , en in tegengestelde richting draaiende tanden ( CRT ) . SRT frezen zijn een goede keuze bij het voorbereiden van de bodem , dat is vijf centimeter of minder in de diepte. Voor diepere werk , de CRT frezen zijn de beste optie . Dual - roterende tine frezen ( DRT ) hebben tanden die kunnen draaien in beide richtingen zijn , waardoor ze werken als zowel standaard roterende tine frezen of tegen elkaar in draaiende tine frezen . Standaard roterende Tines

Standaard roterende tine frezen hebben tanden die draaien in een voorwaartse richting , draaien in dezelfde richting als de wielen van de helmstok . Een van de belangrijkste voordelen van een SRT helmstok is dat het in staat is tot een volledig gebied op dezelfde diepte , waardoor consistentie in de tuin . De tanden werken met de wielen , het verplaatsen van de helmstok langzaam naar voren . Deze frezen doen een goede baan van het omzetten in compost , mest en kunstmest , en zijn relatief gemakkelijk te hanteren .
Counter - Rotating Tines

linksom draaiende tine frezen zijn ontworpen zodat de tanden diep graven in de grond . De tanden roteren in de tegenovergestelde richting van de wielen , waardoor ze goed af te graven in de grond als ze bewegen . Deze frezen kan moeilijk zijn voor sommige mensen om te gebruiken , als ze vereisen een bepaalde hoeveelheid van het bovenlichaam kracht te bedienen. Een van de voornaamste klachten CRT frezen is dat ze inconsistent , graven zo diep acht centimeter op sommige plaatsen , maar slechts vier of vijf centimeter in andere, afhankelijk van de eigenschappen van de grond gewerkt .
< br >
Dual draaiende messen

uitlopers die dual - roterende tanden kan gebruikt worden als zowel SRT en CRT frezen . De bestuurder kan kiezen welke functie ze nodig heeft , en de helmstok kan overeenkomstig worden ingesteld . Vroeg in het seizoen , of wanneer u nieuwe bloemperken of de tuinen , de tegengesteld draaiende tanden werken goed , maar voor andere banen de helmstok kan worden overgeschakeld op standaard rotatie. Hierdoor kunnen tuinders om zelf een helmstok die overweg kan met de meeste banen .
Overwegingen

Counter draaiende messen zijn meestal het beste voor het breken van harde of eerder onontgonnen terrein , hoewel verscheidene passages nodig zijn om alle grondbewerking dezelfde diepte . Zodra de grond is losgemaakt , kan standaard roterende tand scheuten worden gebruikt om de bodem verzachten , breken vuilkluiten en mengen compost of andere additieven in de bodem . Met behulp van een helmstok met dual - roterende tanden kan de operator de zware breken van de bodem en de smoothing en mixen , waardoor de noodzaak om twee frezen bezitten of te huren voor het zware werk in de tuin .
< br >

From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002004173.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.