Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe je het vervangen van een lamp op een Craftsman Weed Eater

De primer lamp voor uw Craftsman Weed Eater is een belangrijk onderdeel carburateur , ontworpen om de oorspronkelijke hoeveelheid tijd die nodig is om benzine-aangedreven motor van de trimmer beginnen te verminderen . Na intensieve gebruik , blootstelling aan agressieve chemicaliën en andere omgevingsfactoren , kan de primer lamp barsten , verharden of scheuren, waardoor een mogelijke brandstoflekkage en onjuiste werking van de motor . Wat je nodig hebt
Schroevendraaierset
Rags
Toon meer instructies
1

Onderzoek de vierkante carburateur, gelegen tussen het luchtfilterhuis en het motorblok . Onderzoek de ronde vorm primer lamp en zoek naar de twee schroeven waarmee de lamp borgplaat vast aan de carburateur lichaam. Afhankelijk van de specifieke trimmer model , moet u mogelijk luchtfilterhuis uit de carburateur te verwijderen om toegang te krijgen tot de primer lamp schroeven te krijgen .

Verwijder 2 de twee schroeven waarmee de primer lamp borgplaat naar de carburateur lichaam , met een kruiskopschroevendraaier .

Til 3 de bevestigingsplaat van de carburateur , gevolgd door de primer lamp. Verwijder eventuele achtergebleven rubber van de carburateur , met een kleine platte schroevendraaier en een schone doek , indien nodig.

Monteer
4 de vervangende lamp naar de carburateur . Seat de borgplaat over de vervangende lamp . Bevestig de borgplaat naar de carburateur , met de originele schroeven .
5

Vervang het luchtfilterhuis , indien nodig.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002004142.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.