Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Elf Garden aanmaken

Elfen zijn een favoriet personage uit sprookjes tot verhaaltjes voor het slapengaan . Het creëren van een elf Garden is gemakkelijk en zal uw tuin een wijk favoriet te maken. Lees verder om te leren hoe je een elf tuin te creëren . Wat je
Tuin Noodzaak met veel bloemen
Kwast en Zwarte of bruine verf
een platte steen , dat is ongeveer 2 meter hoog en ongeveer 2 meter breed
10-12 kleine ronde rotsen die kunnen worden gebruikt als een pad
een of meer elf standbeelden
Toon meer instructies
1

Maak een wandeling over naar uw tuin met uw materiaal. Kijk rond op een boomstam in de buurt van uw bloemen te vinden. Het gebied moet nog worden verborgen zichtbaar . Het moet een gebied waar je zou kunnen kijken naar elfen die uit sprookjes te vinden .

Take 2 de grote platte steen je gevonden en legt u deze plat . Deze steen zal moeten worden geschilderd . Je gaat nu naar de deuropening voor uw elf vrienden. Gebruik je penseel om verticale lijnen ongeveer 2 cm naast de ronde bovenkant te schilderen aan de vlakke bodem . Plaats een deurkruk aan de rechterkant door een kleine rondje met je verf .

Laat 3 uw verf droog terwijl u verzamelen uw kleine rotsen. U kunt kiezen of u wilt dat op kleine voet prenten verf in een paar van hen is of niet . Creativiteit is aan jou . U kunt kiezen of u een of 10 elven in uw tuin. Neem je kleine rotsen en maak een pad door uw tuin aan de voet van de boomstam. Bochtige paden zijn best . Gebruik dezelfde hoeveelheid stenen op elke zijde . Space ze een voet uit elkaar . Het pad moet een voet breed zijn sinds elfen zijn kleiner dan de mens .
4

Uw platte steen moet droog zijn op dit punt. Controleer voor droogte . Breng de stenen om het pad tot aan de stam van de boom . Plaats de ronde kant naar boven en stevig plant de steen tegen de boomstam .
5

Neem je elf standbeeld of standbeelden en leg ze bij de deur , op de weg of in de tuin .


Hoe kan ik een gebroken Concrete Birdbath Fix

Beton is een mengsel van klei, kalk , zand , grind en water . Enkele concrete bevat kleine hoeveelheden metaal en wordt aangeduid als gewapend beton . Het idee van het toevoegen van metaal om het beton werd nagedacht door een Franse tuinman genaamd Joseph Monier in 1840 . Sindsdien gewapend beton is gebruikt om tuinbeelden , fonteinen en birdbaths creëren . Een betonnen vogelbad kan charme aan een

Meer dan ooit