Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinbeelden >> Content

DIY Grape Trellis

Hoewel het verstrekken van een overvloedig aanbod van succulent, sappige druiven , wijnstokken zijn wel gewichtig en vruchtbare klimmers die trellising nodig . Hekjes van verschillende vormen zijn gemaakt van hout , plastic , PVC palen , aluminium buizen en metaal. Een eenvoudige druif trellis of prieel ondersteunt elk grapevine om verticaal te groeien zodat het ontvangt veel zonlicht en luchtcirculatie , wat resulteert in een gezond gewas. Elke grapevine vereist een eigen latwerk , met meerdere hekjes afstand 8 meter van elkaar . Bouw je eigen druif trellis om geld te besparen . Wat je nodig hebt Pagina 2 9-meter 2 - door - 4s
Heerser
Marker
Grondgraafmachine
Tarp of kruiwagen
Concrete
Water
Stick < br > 4 12 - voet 2 - door - 4s
houtschroeven
Boormachine Pagina 2 10 - voet 2 - door - 4s
Toon meer instructies
1 < p > Leg een 9-meter plank op de grond . Meet 3 meter van de ene kant en markeer de plek. Met behulp van een liniaal verlengen merk een lijn aan de ene kant , en de resterende drie zijden . Ook meten en markeren een 3 meter hoogte op het tweede identieke lengte van hout en uit te breiden om lijnen aan alle kanten te vormen. Kopen van 2

Graaf een gat over een zonnige plek ( een die zes of meer uren ontvangt van zonlicht elke dag ) dat is 3 meter diep en 8 cm breed . Zet de bodem van het gat . Verzamel de grond op een zeil of kruiwagen . Meet 10 meter afstand en graaf een tweede gat met dezelfde afmetingen over de plek .
3

Giet beton en water in een emmer , goed mengen met een stok om een ijsje achtige krijgen consistentie . Volg de aanwijzingen van de fabrikant .
4

Stand van de 9-meter hout in het eerste gat , het houden van de gemarkeerde 3 - voet gedeelte ondergronds . Beton toe te voegen in het gat totdat het een paar centimeter van de bovenkant . Laat een nacht drogen . Herhaal de procedure om de tweede lengte van hout staan ​​in het andere gat .
5

Giet bodem over de uitgeharde beton in beide gaten . Doe dit totdat je de top van de gaten te bereiken, zodat elk is op hetzelfde niveau als de omliggende grond . Aanstampen van de bodem naar beneden om eventuele luchtbellen te verwijderen.

Hold 6 een einde van een van de 12-meter palen en hebben een vriend te houden de andere kant. Plaats horizontaal 6 cm van de bovenkant van de verticale palen . Lijn deze horizontale boord, zodat een voet oversteken van elke kant , en boor houtschroeven om het vast te zetten.
7

Plaats een tweede identieke paal horizontaal over de vorige, maar een voet onder . Bevestig deze aan zowel verticale palen door het boren hout schroeven . Ook zet de resterende twee 12 - voet lengte van de verticale palen . Ruimte elk een voet uit elkaar .
8

Zet zowel de 10-meter palen aan de verticale palen in de vorm van een X- vorm . Om dit te doen , zet de bovenkant van de ene pool naar de top van een verticale paal met houtschroeven . Spreid schuin zodat het aan de bodem van de tweede verticale staander . Boren hout schroeven aan de onderrand te sluiten op zijn plaats om de tweede verticale paal . Herhaal deze procedure tot de bovenkant van de tweede paal aan het andere verticale paal, en de onderste rand aan de onderkant van de eerste verticale paal .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1002004055.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.