Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinbeelden >> Content

Hoe te Birdbaths Voorkom bevriezing

Het hebben van een vogelbad in uw tuin of achtertuin is niet alleen een praktische en functionele bassin voor de vogels , maar ook een aangename esthetische element in een natuurlijke omgeving . Technisch gezien een vogelbad is een ondiepe plas of een bassin gemonteerd op een voetstuk . Voor de vogels , het dient niet alleen een badplaats maar een drinken plek bieden ook. Daarom is een vogelbad moet functioneel zijn in alle vier seizoenen om uw achtertuin vogels wat ze nodig hebben . Wat je
Branch of houten stok nodig
kleine kachel Electric kabel
Dikke borstel
Antibacteriële zeep
Toon meer instructies
1 < p > plaats uw vogelbad in een plaats in uw achtertuin die de grootste hoeveelheid van de zon heeft in de winter dagen . Dit is gemakkelijk als je vogelbad is mobiel , of ben je voorbereiden op een te installeren . Als de vogelbad reeds is gevestigd in een schaduw of een minder zonnige plaats, zult u meer moeten doen om het water te houden van bevriezing tijdens de winter. Er zijn ook speciale modellen van verhitte birdbaths beschikbaar in de markt . Kopen van 2

Giet warm water in uw vogelbad . Het water hoeft niet te worden koken of extreem warm , meestal iets boven lauw temperatuur is goed genoeg . Als de temperatuur aan de buitenkant is niet te extreem , zal deze eenvoudige truc het water in uw vogelbad houden in vloeibare toestand en houd het bevriezen door een groter deel van de dag .
3 < p > Plaats een houten stok in het vogelbad , zodat de ene helft stokken buiten . Op deze manier kun je het ijs zo snel als een dunne laag op het oppervlak vormen pop . Echter , houdt deze methode niet alleen een bepaalde , niet te laag , temperatuur, maar veel interactie van je.
4

Koop een kleine kachel is ontworpen om te werken bij een kleine hoogte van een paar centimeter . Deze kachels kunnen gemakkelijk worden gevonden bij hobby en aquarium winkels , bouwmarkten of de tuin thuis centra . Merk op dat veel aquarium verwarmers niet zijn ontworpen om te werken op temperaturen onder nul , dus zorg ervoor dat u een model dat kan werken , zelfs in die barre omstandigheden te kopen .
5

Plaats de kleine kachel in je achtertuin vogelbad volgens zijn instructies .
6

Zoek een buiten stopcontact in uw achtertuin en vind een kabel lang genoeg is om aan de kleine kachel in het vogelbad . Zorg ervoor dat het stopcontact dat u wilt gebruiken wordt beschermd door een aardlekschakelaar ( RCD ) . Als u niet zeker weet of het stopcontact wordt beschermd door een aardlekschakelaar , kunt u een professionele elektricien te raadplegen.

Sluit de kachel in de vogelbad naar buiten stopcontact of een kabel naar het
7 . Controleer of de verwarming werkt en houdt de thermometer die meestal het deel van de verwarmer zelf . Raak nooit het water om de temperatuur te controleren , zelfs niet als u ervan dat de uitlaat is aardlekschakelaar beschermd .
8

Let regelmatig schoon en scrub je vogelbad om te voorkomen dat vuil en ongezond. Gebruik warm water , antibacteriële zeep en een sterke , dikke borstel naar de bodem en de zijkanten van je vogelbad reinigen. Een schone achtertuin vogelbad is de sleutel tot een gezonde baden en drinken station voor de vogels . Denk er altijd uit te schakelen en koppel de kachel vóór het reinigen de vogelbad . Spoel grondig en vul het vogelbad met fris en schoon water voordat u de kachel opnieuw


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1002004048.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.