Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinbeelden >> Content

Hoe te Tie Vlaggenmast Ropes

bezitten van uw eigen vlaggenmast kunt u uw college kleuren vliegen of geef uw patriottisme . Er is geen noodzaak om te wachten op een nationale feestdag voor de Stars and Stripes te verhogen . Weten hoe ze de touwen binden - de val - op uw vlaggenmast om de duurzaamheid van uw vlag te verbeteren en veilig te houden op zijn plaats , zelfs in de sterkste winden . Wanneer uw val zijn nut heeft overtroffen , dan weet je hoe om het te vervangen . Wat je
Touw
Elektrische tape
Snap haken
Toon meer instructies nodig
1

Meet een lengte van vlag touw om ongeveer tweemaal de hoogte van uw vlaggenmast . Dit touw zal je nieuwe val geworden . Splice een einde van uw versleten val tot een einde van uw nieuw touw . Wikkel de uiteinden samen met isolatietape .

Trek Pagina 2 van de gesplitste touw van de vlaggenmast en laat het te voeden door de stationaire katrol aan de top. Breng de gesplitste uiteinden terug naar de bodem Maak de oude kabel einde van uw nieuw touw . Snij het nieuwe touw , zodat de twee losse eindjes bereiken 2-3 meter onder de kikker op uw vlaggenmast .

Bind 3 een knoop aan de twee uiteinden van je nieuw touw te sluiten, de vorming van een continu herhaald. Als je touw is gemaakt van polyester , kort de ruwe uiteinden bloot aan een vlam om te voorkomen dat het touw rafelt .
4

Verhoog de knoop naar de top van de vlaggenmast , zorg ervoor dat de knoop reist de zijde het dichtst bij de paal . Stop wanneer de knoop net onder de top katrol bereikt .
5

Bevestig een karabijnhaak aan de onderkant van het touw lus. Gebruik de buitenlijn om een ​​lus te voeden door het oog van uw karabijnhaak , over de haak te trekken en vast te draaien .
6

Bevestig de bovenste tule van de vlag om de karabijnhaak u gehecht . Til de vlag licht en gebruik het als een gids voor het bevestigen van de onderste karabijnhaak aan de val . Bevestig de onderste haak op dezelfde manier waarop je de eerste geïnstalleerd .
7

Bevestig de onderkant van de vlag op de bodem haak . Breng de vlag naar de top van de paal . De val knoop zal tot op de bodem komen .
8

Wikkel het geknoopte einde van het touw naar boven, de onderste kikker op de vlaggenmast vangen . Trek hem over de top cleat en terug naar de bodem , de vorming van een cijfer acht . Wikkel het touw rond de schoenplaten meerdere keren totdat het touw vast zit. Plooi het resterende touw onder je laatste wrap om de vlag te beveiligen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1002003995.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.