Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinbeelden >> Content

Hoe om te versieren huis Tuinen

Door versieren van een huis tuin , kunt u het in een rustige oase van rust . Slechts een paar eenvoudige objecten kan een gewone tuin te zetten in een buitengewone een die gastvrij en uitnodigend voelt . Elke tuin kan worden ingericht en de sky is the limit in termen van creativiteit. Wat brengt u rust en maakt je gelukkig kunt in uw tuinontwerp worden opgenomen . Door te kiezen voor all-weather materialen voor uw tuin decor , kunt u er ook voor zorgen dat u een ontwerp dat door de seizoenen zal duren zult hebben. Wat je nodig hebt
Stepping stones
Tuinbeelden
vogelvoeder
Windgong
Bench
Trellis
Water feature
Toon meer instructies

1

Plaats stapstenen rond de tuin . Deze stenen of klinkers kunnen worden gekocht bij een huis en tuin op te slaan , of u kunt uw eigen maken van steen . Plaats de stenen in een pad dat je leidt door de tuin of rond de perimeter . Kopen van 2

In kleine tuinbeelden of decoraties . Een eenvoudige bloem bed kan worden getransformeerd met een standbeeld of een leuke decorpunt . Plaats de standbeelden op het gebied van bekendheid rond de tuin , waar ze gemakkelijk kunnen worden gezien. Vermijd het toevoegen van te veel , echter, als dit kan de ruimte voelen rommelig .
3

Hang windgong of vogelvoeders rond de tuin op bomen of op berichten. Kleine windgong kan de stemming in een tuin en ze kunnen rustig muziek te bieden. Vogelvoeders kan ook gebruikt worden , maar moeten worden vermeden als je groenten geplant in het gebied , omdat ze vogels zouden kunnen aanmoedigen zich te verzamelen en proeven van de tuin ; echter mogen de vogels zeer nuttig zijn in het houden van de populatie van schadelijke insecten neer op een beheersbaar niveau in een bloementuin .
4

Voeg een waterpartij . Een kleine fontein kan niet alleen een waterbron voor de dieren , maar ook een ontspannende functie voor uw tuin . U kunt graven een kleine man-made vijver of gebruik een bovengrondse fontein die alleen behoefte heeft aan een waterbron om te draaien. Vele fonteinen kan een elektriciteits bron nodig en moet mogelijk zijn hard-wired om uw huis elektriciteit. Beschouw dit voordat u de fontein voor uw tuin .
5

Installeer een hekwerk . Wijnranken en planten kunnen een gewone latwerk zetten in een gesprek stuk in slechts een paar weken . Plaats het latwerk in de open lucht , of tegen een muur als je nodig hebt om een gebied te dekken . U kunt ook hekjes gebruiken om de " opening " voor uw tuin te markeren en creëren de illusie van het lopen in een buitenkamer .

Plaats
6 een klein bankje in de tuin . Nu dat u de moeite van het versieren van uw huis tuin om het uitnodigende maken bent gegaan , kunt u een tijdje te blijven en te genieten. Een kleine bank kan onder een boom onder een hekwerk om een zithoek voorzien in de tuin geplaatst worden , of .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1002003937.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.