Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinbeelden >> Content

Hoe te Outdoor Statues Seal

Outdoor standbeelden kunnen komen in een verscheidenheid aan materialen zoals beton, marmer en brons . De beelden worden dan natuurlijke verwering beleven en het ontwikkelen van een antieke of patina kijkje in de tijd. Als u niet het standbeeld verzegelen , zal het beginnen te eroderen . Extreem warme en koude weer eist zijn tol op steen. Het toepassen van de juiste kit zal het standbeeld te beschermen tegen afbrokkelen als gevolg van blootstelling aan zon, wind en regen . Wat je
Emmer
afwasmiddel nodig
3 doeken
zachte haren borstel
Penseel
Buiten metselwerk kit
Helder wax
Toon meer instructies
Beton en stenen beelden
1

Wacht op een droge dag om uw standbeeld verzegelen , zonder regen voorspelling voor 48 uur na verzegeling . kopen van 2

Vul een emmer met water en voldoende afwasmiddel om sop te creëren . Dompel een zachte spons of zachte haren borstel in het zeepwater en voorzichtig te wassen het beeld van boven naar beneden .

Spoel 3 uit het standbeeld met water uit de slang en laat het standbeeld volledig drogen voor 24 uur .
4

Doop een penseel in een exterieur metselwerk sealer en verf de betonnen of stenen beeld in vloeiende , gelijkmatige bewegingen . Begin bij de bovenkant van het standbeeld en werk naar beneden naar de bodem . Verf de onderkant van het standbeeld met sealer . Laat het beeld 24 uur drogen .
Bronzen Beelden
5

Was het standbeeld op dezelfde wijze als de beton of stenen beeld . Laat het geheel 24 uur drogen .
6

Dompel een schone , zachte doek in een blikje duidelijke wax . Wrijf de wax op de bronzen standbeeld , te beginnen bij de top. Wrijf over de was in een dunne , gelijkmatige laag en laat het drogen gedurende 20 minuten.
7

Buff de gewaxte standbeeld met een tweede schone , zachte doek , door wrijven de droge waslaag tot ze glanzen . Herhaal de wax toepassing en polijsten om een tweede laag toe te voegen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1002003924.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.