Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinhuisjes >> Content

Ontwerpen om Bouw een houten berging

Met de juiste hout keuze en behandeling, kan een houten berging tientallen jaren duren " Hout loodsen zijn misschien wel de makkelijkste en meest economische outdoor schuur je kunt bouwen ", aldus Vraag de Bouwer . . Hout levert een duurzaam en veelzijdig buitenkant die kan worden aangepast met verschillende stijlen en afwerkingen . Schuurloods
Een schuur loods , ook wel bekend als een spreider schuur , biedt maximale opslagruimte .

De schuur loods , ook wel bekend als een spreider schuur , zorgt voor voldoende hoofdruimte en zou zelfs ruim genoeg om een ​​kleine zolder tegemoet te komen . Deze loods ontwerp kenmerkt zich door zijn dak , die twee evenwijdige zijden die elk twee hellingen , die lijkt op een miniatuur schuur heeft . Volgens Geheimen van Loods Design, heeft de spreider schuur is gebruikt sinds de koloniale tijd . De schuine dak optimaliseert niet alleen opslagruimte , maar biedt ook een historische , klassieke look , met name wanneer afgewerkt met houten shingles .
Gable Loods

Net als de spreider schuur , een gevel schuur ontwerp biedt een grote mate van veelzijdigheid en ruimte voor opslag . Unlike een spreider ontwerp , de gevel schuur een eenvoudige driehoekige dak met twee rechte hellingen , in plaats van een schuin dak. Gable loodsen zijn een veel voorkomende houten berging ontwerp , en hoewel het bovenste gedeelte is lang niet zo ruim als een spreider schuur , het kan nog steeds geschikt voor een kleine zolder voor extra opslag . De gevel schuur ontwerp is ook veel makkelijker te bouwen , waardoor het een meer aantrekkelijke doe- het-zelf -optie kunnen maken .
Verticale Loods

Voor diegenen met een kleinere tuin of die gewoon een kleinere schuur nodig , een verticale loods ontwerp is snel , betaalbaar en eenvoudig te bouwen . Verticale opslagloodsen lijken grote outdoor kasten , en hebben meestal een plat dak met twee deuren . Binnen de stal kan geopend worden om gereedschappen bewaren met lange handvatten ( zoals harken en schoppen ) , of ze kunnen rekken moeten kleinere gereedschappen en tuinieren materialen slaan . Verticale opslagloodsen zijn meestal niet groter dan zes meter en meet 2-3 meter in de breedte . Zorg ervoor dat u uw houten berging verankeren als je in een gebied waar de storm met hoge windsnelheden komen vaak voor , omdat zij gemakkelijk kunnen omvallen leven .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-sheds/1002003787.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.